Следва

Бременна ли е с второ дете Адел?

Говори ми за ЛЮБОВ: Нора Караиванова

Любовта усмихва, дори и в тези мартенски дъждовни дни!...

Други преди 7 години

Любовта усмихва, дори и в дъждовен март като днешния!



Събеседничката ни за тази цел е адски енергична, положителна и заразителна личност, да не говорим, че има убийствено обаятелен глас. Плюс жестока коса, готин стил и неща за казване... включително любовни. 

Нора Караиванова е от нежните души на музикалната сцена на България. Магнетична, вечно къдрава и усмихната, младата певица те кара да се влюбиш в нея от раз!

Ето как:

За любимия човек винаги съм Нора от сутрин до... сцената, на сцената, зад сцената и вечер вкъщи.

А от Него очаквам да е... май не очаквам кой знае какво от него. Може би понякога очаквам да не ме критикува чак толкова много и от време на време да е малко по-романтичен, но нали ги знаете мъжете в днешно време. Романтиката остана само във филмите.

В сериозна връзка къдравата ми коса винаги се изправя, когато... нещата почнат да стават много пасивни и да тъпчем на едно място. Една любов трябва да се храни, иначе умира от глад или просто друг започва да я храни.

Гласът ми се извисява над Неговия, защото... най-често не прави това, което искам, но като цяло да извися глас се случва рядко. Това е много крайна фаза.

Това, което ме превръща от разярена лъвица в мъркащо коте, е... една топла прегръдка и гореща целувка. Или шоколадово яйце с играчка. Всички сме подкупни, нали?

Мога без червило, слънчеви очила и телефон, но не и без... приятели и нещо сладко.

Правя музика за любов в моментите, в които... съм тъжна или някой ми е споделил лична история.

Може и да е странно, но нещото, което може искрено да ме разплаче, е... жест на милосърдие, още повече ако е пред очите ми или аз да го направя. Например, когато някой купи храна на възрастен човек или в магазин даде пари на някой, на когото не достигат. Това буквално ме разтърсва.

За мен един мъж е истински джентълмен, ако... ти отваря вратата, дърпа ти стола да седнеш, подарявa цветя без повод и те кара всеки път да се усмихваш. Къде отидоха тези джентълмени от старата школа? Много ми липсват.

Когато се спъна, падна и пророня сълза, след това несъмнено... поглеждам нагоре, изправям се и скачам! Когато си паднал и си стигнал дъното след това, имаш само една посока – НАГОРЕ.

Нещото, за което няма да спра да се чудя на мъжете, е... защо пият толкова много бира, къде я събират изобщо и какво интересно намират във футбола. Освен това, винаги съм се чудила как ние, жените, изглеждаме в техните очи.



А онова, което никога няма да разбера в жените, е... какво толкова има в тези салони за красота, че да си умират да киснат там по цял ден. За мен лично е голяма мистерия. Както не мога да си обясня и честата употреба на силикона. Те не разбират ли, че това не се харесва от мъжете и от хората като цяло. Защо изобщо трябва да си го причиняват, ако нямат нужда?

Когато порасна, задължително ще... се опитам да помагам повече на близките си и ще се стремя въпрeки всичко да давам добър пример на следващите след мен.

Но искам да си остана дете, тъй като... е много по-забавно и весело и поемаш рискове без да мислиш много. И нещо много важно – децата мечтаят! Ние, по-големите, все повече забравяме да правим това. Мечтайте хора, защото мечтите движат света напред!


 

Специалният проект на ViewSofia "Говори ми за ЛЮБОВ" стана възможен благодарение на стиха, целувката в цъфналата ръж и Ballantine's.


Благодарим за приятната атмосфера и прекрасното отношение към нас и нашите гости на ресторант SASA Asian Pub!

Любовните ни послания се изписват на новия, готин и забавен Lenovo Yoga. Така ги съхраняваме завинаги, и на екрана, и на хартия.


• За перфектната грим визия на нашите гости се погрижиха очарователните момичета от Dior, винаги с внимание към детайла!


Приятната атмосфера и много вкусната азиатска кухня на нашите любезни домакини от ресторант SASA има два адреса:

SASA Radisson, пл. „Народно събрание“ 4
SASA Paradice Center, Paradice Center, ет.2


Нали не сте забравили другите епизоди от поредицата "Говори ми за ЛЮБОВ"?

Любовта на Макс Пирски
Любовта на Анжела Недялкова
Любовта на Графа
Любовта на Стефания Колева
Любовта на Константин Трендафилов
Любовта на Михаела Филева
Любовта на Voin de Voin
Любовта на Антония Комитова
Любовта на VenZy
Любовта на Юлия Спиридонова
Любовта на Правдолюб Иванов
Любовта на Иван и Александрина
Любовта на Сани Жекова
Любовта на JEREMY?
Любовта на Ася Капчикова
Любовта на Димитър
Любовта на Георги
Любовта на Сара
Любовта на Григори Кюлев
Любовта на Зорница София
Любовта на Алекс и Влади
Любовта на Гергана Змийчарова

More Други