Следва

Фарел Уилямс: Първият мъж в реклама на Chanel

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: White all over

Светлите тонове са присъщи на пролетта, но за топлия сезон на 2017-та наблюдаваме една красива особеност при тях, а именно нежно преливане на млечни тонове във фантастични монохромни визии...

All fashion преди 7 години

Светлите тонове са присъщи на пролетта, но за топлия сезон на 2017-та наблюдаваме една красива особеност при тях, а именно нежно преливане на млечни тонове във фантастични монохромни визии.

Обратно на минали сезони, където стерилният бял цвят налага общия тон в пролетните дизайнерски колекции, сега главна роля заемат приглушените тонове на екрю, крем и светлобежово. Неутралната палитра, разбира се, сама по себе си не би могла да бъде водещ за сезона тренд. Тя се включва в красиви интерпретации на вече познатите ни и обстойно разгледани тенденции като прозрачните материи, където ярко предложение дават от Lanvin; забележително силното влияние на 80-те години на миналия век и страхотния пример с къдри от Rodarte; заливащите модната пътечка слогани и Paco Rabanne, както и спортната естетика и положителния пример от първата жена креативен директор на Christian Dior - Мария Грация Кюри.

Красотата на тренди палитрата е безспорна и почти всяко от актуалните в дизайна имена включва поне по един страшно добър пример в колекцията си, а в случая на Мария Корнейо, тя заема главна и единствена роля в развиването на дизайните й.

На снимката горе: Brock Collection


Rodarte


Prabal Gurung


Maticevski


Ellery


Derek Lam


Zero + Maria Cornejo


Tome


SportMax


Stella McCartney


Sonia Rykiel


Lanvin


Les Copains


Loewe


Sonia Rykiel


Paco Rabanne

Christian Dior

More All fashion