Следва

Фарел Уилямс: Първият мъж в реклама на Chanel

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: White all over

Светлите тонове са присъщи на пролетта, но за топлия сезон на 2017-та наблюдаваме една красива особеност при тях, а именно нежно преливане на млечни тонове във фантастични монохромни визии...

All fashion преди 7 години

Светлите тонове са присъщи на пролетта, но за топлия сезон на 2017-та наблюдаваме една красива особеност при тях, а именно нежно преливане на млечни тонове във фантастични монохромни визии.

Обратно на минали сезони, където стерилният бял цвят налага общия тон в пролетните дизайнерски колекции, сега главна роля заемат приглушените тонове на екрю, крем и светлобежово. Неутралната палитра, разбира се, сама по себе си не би могла да бъде водещ за сезона тренд. Тя се включва в красиви интерпретации на вече познатите ни и обстойно разгледани тенденции като прозрачните материи, където ярко предложение дават от Lanvin; забележително силното влияние на 80-те години на миналия век и страхотния пример с къдри от Rodarte; заливащите модната пътечка слогани и Paco Rabanne, както и спортната естетика и положителния пример от първата жена креативен директор на Christian Dior - Мария Грация Кюри.

Красотата на тренди палитрата е безспорна и почти всяко от актуалните в дизайна имена включва поне по един страшно добър пример в колекцията си, а в случая на Мария Корнейо, тя заема главна и единствена роля в развиването на дизайните й.

На снимката горе: Brock Collection


Rodarte


Prabal Gurung


Maticevski


Ellery


Derek Lam


Zero + Maria Cornejo


Tome


SportMax


Stella McCartney


Sonia Rykiel


Lanvin


Les Copains


Loewe


Sonia Rykiel


Paco Rabanne

Christian Dior

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.