Следва

Розовo изкушение!

Защо да си ги причиним, онези моменти на безвремие... в снимки

Когато добрата и балансирана храна започне да липсва от ежедневието ми, ставам изнервена...

Food преди 7 години

Когато добрата и балансирана храна започне да липсва от ежедневието ми, ставам изнервена. Чашата кафе в началото на деня далеч не е най-важният ми ритуал. Вече. Защото, когато посрещам утрото, си мисля за какво следва след това.

Имам си моите малки острови, на които да избягам от бързото движение на стрелките на часовника, и закуската е един от тях.

Good food. Държа да е лека и балансирана, да ми доставя удоволствие и да не ми омръзва бързо. Намерих правилната формула с новата линия на Activia. Без да е прекалено сладка и без да се чувствам гладна след половин час. Избирам между два вкуса: спелта и маково семе и киноа и лешници.



Напоследък изваждам от архива някои, правилно наречени суперхрани, забравени във времето и изместени от fast food революцията. И откривам, че миксирани правилно, те са освен полезни, в истинския смисъл на думата, и супер вкусни.



Помните ли изкусителният вкус на пролетния ден??? ТУК!





Така преминава един от онези "празни" откъм събития промеждутъци от време, които после си спомням с наслада, когато се чудя в какво се крият истинските радости от живота. Стрелките на часовника са застинали на девет и половина, време е да натисна play и да се откъсна.

Времето тече отново в обичайната посока. Сито, силно и смислено.


Откриваме новите вкусове Спелта и маково семе и Киноа и лешници на Activia в търговската мрежа.
 

More from View Sofia

BIODERMA Women’s Run – първото изцяло дамско бягане в България, отново в София този юли

Health преди 3 години

BIODERMA Women’s Run – първото в България бягане само за жени, което миналия юни постави София на световната карта на столиците, подкрепящи инициативата за женско бягане, ще се случи и това лято. Организатор на събитието е Спортен клуб „Бегач“, а датата е 18-ти юли. Състезанието по традиция е с благотворителна цел – в полза на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

Еволюция на вечността: От най-обикновената до най-екзотичната паста за зъби

Health преди 7 години

Съдържащи непознати съставки от далечни краища на света, включително екстракт от кората на индийско дърво и алено-червена боя, направена от тропически насекоми, екзотичните пасти за зъби варират много...

More Food