Следва

Някъде в този живот се срещаме с Емануела Шкодрева и Стоян Алексиев

Ъпсурт в неочаквано добра комбинация през май в "Арена Армеец"

Най-успешната хип-хоп група у нас Ъпсурт ще затвърди своя неоспорим имидж с един „нечувано добър“ концерт в столичната зала „Арена Армеец“...

Music преди 7 години

Най-успешната хип-хоп група у нас Ъпсурт ще затвърди своя неоспорим имидж с един „нечувано добър“ концерт в столичната зала „Арена Армеец“. На 13 май класиците на българския рап отново абсолютно безкомпромисно ще поставят на изпитание въображението на многобройните си фенове.

В изключителна LIVE експлозия непоклатимото трио в продължение на два часа ще реди култови рими на ръба на цензурата в своя отличителен стил, запазена марка на групата. Винаги актуални и на върха - Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч ще излязат на сцената заедно с бенд на живо и ще разбият стереотипа за хип-хоп звучене. Момчетата, които са способни да „направят навалица като в Пловдив на Metallica“, ще изпълнят и най-добрите си фючъринги през годините.

Публиката в „Арена Армеец“ ще има възможност да чуе всички сингли на Ъпсурт, превърнали се в безапелационни хитове - „И твойта майка също", „Искам твоето тяло“, „3 в 1“, „Втора цедка“, „Звездата“, „Мрън, мрън“, „Колега“, „Бела жига“ и други. Куплет след куплет, страхотно сценично шоу и типичните за триото изкусителни денс красавици ще превърнат концерта в най-сензационното рап събитие на годината.

„ВРЕМЕ Е ЗА ХИП-ХОП В ДЪБОВИ БЪЧВИ!“

Начало 20:00 часа, а билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена: от 15 до 45 лева.

More Music