Следва

Кой кой е в модата днес: Antonio Berardi

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Поредната порция звездни издънки!

All fashion преди 7 години

Поредната порция звездни издънки!

Twinsies, again!

Миналата седмица показахме как Сиара малко или много изкопира визията на Бионсе, а днес ставаме свидетели на подобна ситуация, но този този път Бионсе е копиращата! Преди дни видяхме мачващите тоалети на Бионсе и Блу Айви за премиерата на "Красавицата и Звяра", а в последствие се сетихме, че вече сме виждали зелената рокля Gucci и преди... Говорим за Лупита Нионг'о и зашеметяващата й визия преди две години на фестивала в Кан, където всички погледи бяха вперени в нея...

Дали повторението на визията е комплимент към стила на актрисата от страна на Бионсе, не знаем и в никакъв случай не го считаме за гаф, а просто за любопитен и забавен детайл, който решихме да споделим.

Джесика Симпсън вярна на стила си

Не може много да се каже за стила на Джесика Симпсън - тя е руса, скандална и типично по американски сексапилна. Облича се умопомрачително зле и в повечето пъти неподходящо за фигурата си, и честно да признаем, не можем да си я представим в друг образ. Това обаче не пречи тихичко да се възмущаваме на всичките й стилови, та и дизайн опити. Както, може би, добре знаете Джесика има собствен бранд за дрехи и аксесоари, който по всичко отговаря на нейната естетика, а поводът да включим образа й в рубриката с гафове днес, е последната рекламна кампания към него. На пуснатия вече в интернет пространството кадър виждаме самата Джесика, позираща в различни съблазнителни пози, облечена в плетен кроп топ, размъкнати сини джинси и високи платформи...

Това ти ли си, Никол?

Хм, тук дали не е играла иглата? Никол Кидман успя за пореден път да изуми феновете си, появявайки се на официално събитие с подпухнало лице и без грам бръчици. Според клюките 49-годишната актриса се е подложила на разкрасителни процедури, които обаче не завършили както трябва. Повече от видимо е, че бузките и скулите на Никол са по-различни от преди няколко седмици, когато тя крачеше по червения килим на наградите "Оскар".

"Преди време пробвах Ботокс, но не харесах как изглеждаше лицето ми, затова реших повече да не се подлагам на подобно нещо", беше заявила преди години Кидман, но май май ни е излъгала?

Модерно, по-модерно, дрехи за животни

Топ хит в модните среди в момента са шик дрешките за животни! Да, хич не се шегуваме! Всичко започва от няколко мили дами от региона Ню Инглънд в САЩ, които решили да основат клуб, в който плетат пуловерчета за кокошките си. Да, отново не се шегуваме - наистина за кокошките. По-любопитното е, че мини дрешките вече се превръщат в същински тренд, а компанни за дрехи дори са заинтересовани да купуват продукцията на дами, чийто брой все повече и повече се увеличава, за да я разпространява из, слава богу, зоо магазини.

More All fashion