Следва

Тя можела да се усмихва! Госпожа Бекъм и цялото й щастие!

Принц Уилям купонясва с блондинка, Кейт вкъщи гледа децата!

Това било то да си половинка на бъдещият крал на Великобритания...

Други преди 7 години

Това било то да си половинка на бъдещият крал на Великобритания - кротуваш вкъщи и гледаш децата!

В момента принц Уилям се наслаждава на ски ваканция в Швейцария, където заедно с най-близките си господа се е отдал на безкрайни купони.

По-любопитното е, че папараци сгащиха принцът в компанията на сексапилна австралийска блондинка. От кадрите ясно се вижда как Уилям и 24-годишният модел Софи Тейлър сладко, сладко си приказват, докато отмарят от пистата.






Софи Тейлър

Ние пък се чудим какво ли има да каже за тези фотоси и фриволното поведение на съпруга си,Катрин, която в момента е у дома в Англия и послушно гледа децата...

Обикновено принц Уилям винаги взима семейството си на зимните си ваканции, явно обаче този път кралският наследник е решил да прекара няколко дни в изцяло мъжка компания плюс две, три блондинки.

Освен това бъдещият крал изглежда хич не се стиска и редовно се храни в най-луксозния ресторант в резорта, където говеждото струва 100 лева, а пилешката салата скромните 70 лева.


Злите езици обаче упорито говорят, че Уилям си устройвал подобни "мъжки сбирки" поне няколко пъти в година. На тях редовно имало по една, две жени, които правели компания на заможните господа.

А вие как мислите? Кръшка ли принц Уилям на Катрин? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Кръшка ли принц Уилям на Катрин?

More Други