Следва

Love to quote: Вдъхновения от вселенската лудост на Айнщайн

За втори път на 21! Завинаги с FOREVER 21!

Forever 21 е буквено-цифрово съчетание, означаващо увличаща мода за млади духове...

All About Life преди 7 години

Forever 21 е буквено-цифрово съчетание, означаващо увличаща мода за млади духове.. С което си признаваме, че Forever 21 ни влюби в себе си още от първия поглед. Заради жестоките визии, фриволни бохо дизайни, шик аутфити, неудържимо разнообразие и многотия, всичко... всичко, което би пожелал свободния ни моден дух, и, най-вече, за всички!

Тази пролет американският бранд е готов да ни се обясни в любов, в отговор на нашата, за ВТОРИ път - с магазин номер 2, който ще отвори врати на 18 март в Serdika Center. И, като на празник, подаръци и изненади по повода ще има изобилни. 



Тук долу са систематизирани 5-те причини, заради които да отделите идната събота и да посетите най-вълнуващото модно събитие този сезон:

  • На всички посетители, пристигнали пред магазина до 11:00 часа, модният бранд ще подари ваучери за 30% отстъпка от всички артикули, което автоматично се превръща в прекрасна възможност да добавите най-горещите модни тенденции в пролетния си гардероб на повече от изгодни цени.
     
  • Водещи на събитието ще бъдат любимците Иван Тишев и Мона Недева. Младите артисти са подготвили много изненади за посетителите и ще раздават усмивки през целия ден.
     
  • Професионални гримьори ще се погрижат за грима на желаещите, за да бъде празникът на марката още по-вълнуващ.
     
  • Топ DJ-и ще се грижат за доброто настроение през целия ден на шопинг маратона, а който желае може да се снима за спомен на специалната Forever 21 фото будка.
     
  • Голямото откриване на Forever 21 в Serdika Center не е просто поредното модно събитие, а истински празник на модата и забавлението, който не бива да бъде пропускан!



Повече от тези причини нямаме за споделяне, т.е. останалите са си в нашия  таен шопинг-списък, но и не мислим, че ви трябват още, за да сте на голямото откриване на Forever 21 в Serdika Center на 18 март.

Ще се видим там!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.