Следва

Звезди от Game of Thrones идват в България

Моден ексхибиционизъм: Пролетният щъркел ни донесе

"Пролетта дойде, къде си бе, момче"...

All About Life преди 7 години

"Пролетта дойде, къде си бе момче" ни пеят в една песен, а на нас ни е толкова хубаво, че слънцето вече все по-често се показва, че решихме да ви представим находките си /е, добре, де, само някои/ за новия сезон.

Бонбоненото и пастела са all over the place, така че няма как да не се наместят удобно и в дрешниците ни. Животинският принт също, а пижаменият тренд просто живее нов, сигурно 10-ти поред живот тая пролет, та няма как да го подминем!

Започваме с нашето дефиле Пролет 2017, директно от щъркела, по ред:

Габриела

Панталони Patrizia Pepe
Розовото и синьото са сред абсолютните ми фаворити тази пролет, а тези панталони са сбъдната мечта. Имат чудесна кройка и много висока талия, което ги прави страшно попадение. Ще ги нося с високи сандали и розов топ с лодка деколте.


Йоанна

Топ Karen Millen
НеверОятна, нежна, красива риза. Придава един изчистен вид и подчертава женската красота. Задължителен елемент в пролетния гардероб!
 

Цветина


Чанта Karen Millen
Малка, свежа и супер подходяща за пролетта. Обожавам животински принтове, въпреки че с тях трябва да си много внимателен в съчетанията, но с тази си се харесахме от раз.
 

Елена


Блейзър Karen Millen
Той не прилича на обичаен блейзър и точно това му дава МЯСТО в гардероба. Да живее различното, казвам аз, и го намятам, това сако от фино падащ жоржет, така идеално с денима, с високите обувки на босо, едрата монохромна чанта и супер скъпият сутиен отдолу, за който знаем само аз. И той.


Петя


Топ Patrizia Pepe
Бих носила този суитчер всеки ден. Страшно харесвам спортния му силует, а Gucci инспирираният принт има защо да е толкова популярен - фантастичен е!
 


Жестоките модни находки с марка Karen Millen и Patrizia Pepe можете да намерите магазините на марката в Serdika Center



А ТУК!!!! можете да си припомните какво ви показахме миналият път в любимата рубрика "Моден ексхибиционизъм"

More All About Life