Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: Workwear

Една от тенденциите с най-осезаемо присъствие за Пролет/Лято 2017-та води началото си от така нареченото работно облекло и обновения му, за пореден сезон, прочит...

Една от тенденциите с най-осезаемо присъствие за Пролет/Лято 2017-та води началото си от така нареченото работно облекло и обновения му, за пореден сезон, прочит.

По всичко изглежда, че всяко едно от големите имена на модната сцена се доверява на преекспонираната от дълго време естетика, като основните прочита идват в двете стилови крайности - от street style worthy ансамбли като при Tibi и Valentino до неочаквани изтънчени вечерни предложения с пример от Balmain.

Силуетите могат да бъдат интерпретирани по множество различни варианти, но винаги носят усещане за лекота и комфорт, а формите са релаксирани и често оувърсайзд. Топовете идват с предимно квадратни кройки, панталоните биват разглеждани в скъсен и много дълъг вариант, почти винаги с връзки, а карго джобовете пък са незаменим детайл.

Що се относя до цветовата гама - тя варира от много светло и студено бежово до по-топло и с жълт подтон, маслинено зелено и, разбира се, неостаряващия каки тон...

На снимката горе: Y/Project


J.W.Anderdson


Valentino


Balmain

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.