Следва

Още една никога не е излишна

Kids' Choice Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова.
Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с поусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: състоялата се преди дни церемония по връчване на наградите Kids' Choice в Лос Анджелис.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Йони, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Гуен Стефани 

Габриела 7/10

Гуен Стефани има собствен разпознаваем стил и затова приемам тази визия като подходяща за нея, макар и да не ми допада изобщо. Забележка обаче може да се отправи към неглиже стайлинга, който не е особено подходящ за подобна церемония. Разбира се, тежката вечерна рокля също не би била подходяща, но нещо по средата би свършило чудесна работа...

Цветина 8/10

Има нещо крайно отблъскващо в този аутфит, но и също така - нещо доста дръзко и интересно! Харесва ми деним ризата, но определено не бих я комбинирала с тези сребърни къси гащенца, нито пък с ботуши над коляното.

Йоанна 10/10

Истински харесвам Гуен Стефани. Екстравагантна, красива, вдъхновяваща и шик! Малко жени могат да постигнат такава комбинация и да са УАУ!

Оценката ни за Деми Ловато 

Габриела 6/10

За мен Деми Ловато никога не е имала добър стил и последната й изява го потвърждава. Наситеният коралов тон подчертава красивия й тен, но в комбинация с тези златни сандали и небрежно разпуснати коси, ансамбълът би подхождал повече на плажно парти.

Цветина 10/10

Много свежа, лека и подходящата. Перфектният избор на Деми, без излишни голи участъци, без излишно нищо! Приятно съм изненадана!

Йоанна 7/10

Изчистена и умерена, красива млада дама.

Оценката ни за Little Mix

Габриела 4/10

Във визиите на тези момичета винаги има нещо в повече. Ясно е, че трябва да са провокативни, но при тях крайният резултат по-скоро граничи с евтиното. Не мога да си обясня с каква мисъл го правят, наистина...

Цветина 2/10

Не, не и пак не! От всичко по много. Събрани една до друга направо са ужасяващи, нищо че от глава до пети носят топ тенденциите в момента.

Йоанна 4/10

Интересно дали това е кадър от 2017 година или от 1997. Разбира се, очевидно е, че са красиви, но цялостната визия ми напомня ретро групите от 90-те, което в случая, не съм сигурна дали е в плюс. 

Оценката ни за Зендая

Габриела 5/10

Имало е някакъв замисъл във визията й, но изборът на прическа и обувки ми вади очите. Доста грубо се получава, а и евтинее.

Цветина 10/10

Ооо, ДА! Жестока визия, като единственото, което не ми допада особено е чоукърът, но нали сега са модерни! Иначе за ботушите бих убила!

Йоанна 5/10

Роклята е супер, отива й, но в комбинция с тези ботуши... Не е моето.

Оценката ни за Хайди Клум 

Габриела 7/10

Тук пък съм в другата крайност. Хайди е безумно секси, но изборът на рокля ми се струва неподходящ за събитието. Дрес кодът не е задължаващ и поглеждайки визиите на останалите присъстващи, Хайди е попрекалила с това типично за Versace предизвикателно изпълнение.

Цветина 8/10

Хм, тези геометрични мотиви направо разбъркват цялостната визия, защото се чудиш накъде да погледнеш първо. Странна рокля, но пък не толкова лош избор.

Йоанна 10/10

Една дума - красота! Но с една дума не мога! Освен красота, от нея блика женственост, увереност и естетика, съчетани с деликатна провокативна нотка. Супер е!

More All fashion