Следва

Baby shower-а на Ирина Шейк

Да спреш времето! Красотата струва 2 милиона на Дженифър Анистън

17 години и Анистън не е мръднала!...

Други преди 7 години

17 години и Анистън не е мръднала!

Но колко ли стува удоволствието на актрисата да спре времето? Близо 2 милиона долара! Баснословна сума, която Дженифър дава с охота само и само да изглежда млада и красива.

На тазгодишните награди "Оскар" 48-годишната Анистън ни изненада със стегната форма и убийствена визия, обаче нямаш как да не я сравним тази от преди 17 години на същия червен килим. Оказва се обаче, че това тяло струва на актрисата скромните 20 хиляди долара.


Анистън преди 17 години!

"Джен яде специални храни и стриктно следва диетата на Аткинс. Всеки ден в дома или на снимачната площадка й се доставят определени менюта", издава запознат.

За поддържката на безупречното си лице и кожа, Джен пръска около 7 хиляди долара, тъй като е фен на определена козметика. Освен това, актриса редовно се възползва от лазерни процедури, които също не й излизат никак евтино.

Анистън е известна с любовта си към фитнеса и спазва стриктна спортна програма, за която вади от джоба си 47 хиляди долара годишно. Екс половинката на Брад Пит тренира с личен треньор, чийто сеанс струва около 300 долара за по-малко и от час.

За прическата и грима си Джен дава по съответно: 8600 долара и 830 долара годишно. От изключително дълго време Анистън посещава един и същи фризьор, който е главен виновник за славната й прическа. Любопитно е, че актрисата пръска по близо 880 долара само за веждите си.

"Тя посещава гуруто Анастасия Соаре поне няколко пъти в месеца, а едно посещение струва около 120 долара", разкрива близък на звездата.

Джен е фен и на изкуствения тен, като не пропуска да даде по 2 хиляди долара годишно, за да има изкусителна целуната от слънцето кожа. Не стига това ами актрисата обръща специално внимание на врата си, като използва специален крем за стягане, за който дава по 450 долара.


Жена над 40 освен на вратлето си, трябва да се грижи и за гърдите си. От години има спекулации, че Анистън се е възползвала от уголемяване на бюста, но актрисата категорично не коментира тази тема. Запознати обаче издават, че Дженифър редовно се подлага на процедура за повдигане на бюста, която й струва по 6000 долара.

Годишно всичките тези разкрасителни процедури струват на Дженифър Анистън баснословната сума от близо 90 хиляди долара. Сметнато за всичките 17 години, през които актрисата не е мръднала, прави грубо 2 милиона долара.

More Други