Периодът на пролетното разчистване или кое е "in" и кое "out"!

Чук – чук, скок – подскок, тра – ла – ла и поредната година мина, ето че отново идва пролетта, а някои от нас вече мислят и за лятото...

Чук – чук, скок – подскок, тра – ла – ла и поредната година мина, ето че отново идва пролетта, а някои от нас вече мислят и за лятото. Но, да не бързаме, да го караме леко и плавно, наред с течението и модата. Едно е редно да се прибере, друго да се изхвърли, трето да се запази, четвърто да се замени.

Отваряме гардероба и шкафовете отдолу, обувките намигват отстрани, а аксесоарите нервно подрънкват. Поемаме голяма глътка въздух, след като сме се заредили със сутрешното си кафе и сме заситили глада със здрава закуска, запретваме ръкави и се захващаме с пренареждане, изхвърляне и... да видим какво още!

На първо място запазваме всичкооо oversize, понеже комфортът се крие именно в голямото количество плат, както и решението на всеки сутрешен проблем с облеклото! И сега, нека си признаем нещо – онези дънки, които постоянно местим отляво – надясно, без да ги облечем... е, скоро надали ще ги сложим – така че, те са твърдо „out", без излишни илюзии! И, защото сме по спортно-елегантното, палтата, които са ни малко големи, този сезон ще влязат перфектно в съчетание с широките ни офис панталони или тясната пола! И не се замисляйте, че ще загърбим "see through" аутфитите. No way! Както много от любимите ни дизайнери подсказаха, тези материи скоро няма да имат срок на годност! А, що се отнася до намигващите ни големи любови - обувките, е, нека го кажем така – всичко "hard", бунтарско, със стабилна подметка и, разбира се, кецовете, ще е на първа позиция!


Копринен блейзър Cos 310 лв.


Панталони H&M 35 лв.


Кецове Stan Smith 161 лв.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.