Следва

Крадем визии: Небрежно стилната Леа Мишел

Кой наследи Франка Созани във Vogue Italia

Първият брой на Vogue Italia с нов главен редактор вече е факт!...

All fashion преди 7 години

Първият брой на Vogue Italia с нов главен редактор вече е факт!

Емануеле Фарнети е човекът, който наследи покойната Франка Созани, и вече е начело на модната библия, както и на мъжкото издание L’Uomo Vogue.

Мартенският брой на италианския Vogue излезе под наслов "click, click, click" или иначе казано е посветен на света на e-commerce.

"Работата, която започва днес няма да е в сянка на Франка, а в нейната светлина, както каза собственият й син Франческо", пише в първото си писмо от редактора Фарнети.

Роден през 1974 година, Емануеле започва кариерата си в ТВ сферата, а през 1999 година се присъединява към Condé Nast, като част от екипа на италианската версия на GQ. По-късно работи в издания като La Gazzetta dello Sport, Sportweek, Men’s Health, Flair и Icon.

През 2014 година Фарнети отново се завръща в семейството на Condé Nast като главен редактор на любимото ни AD Architectural Digest. А година по-късно е провъзгласен за главен редактор на мъжкото списание GQ.

Клюките пък носят, че сега след като Vogue Italia си намери главен редактор, Condé Nast е в търсене на моден директор с интернационален профил, който да се заеме с работата по модната библия.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.