Следва

Крадем визии: Небрежно стилната Леа Мишел

Кой наследи Франка Созани във Vogue Italia

Първият брой на Vogue Italia с нов главен редактор вече е факт!...

All fashion преди 7 години

Първият брой на Vogue Italia с нов главен редактор вече е факт!

Емануеле Фарнети е човекът, който наследи покойната Франка Созани, и вече е начело на модната библия, както и на мъжкото издание L’Uomo Vogue.

Мартенският брой на италианския Vogue излезе под наслов "click, click, click" или иначе казано е посветен на света на e-commerce.

"Работата, която започва днес няма да е в сянка на Франка, а в нейната светлина, както каза собственият й син Франческо", пише в първото си писмо от редактора Фарнети.

Роден през 1974 година, Емануеле започва кариерата си в ТВ сферата, а през 1999 година се присъединява към Condé Nast, като част от екипа на италианската версия на GQ. По-късно работи в издания като La Gazzetta dello Sport, Sportweek, Men’s Health, Flair и Icon.

През 2014 година Фарнети отново се завръща в семейството на Condé Nast като главен редактор на любимото ни AD Architectural Digest. А година по-късно е провъзгласен за главен редактор на мъжкото списание GQ.

Клюките пък носят, че сега след като Vogue Italia си намери главен редактор, Condé Nast е в търсене на моден директор с интернационален профил, който да се заеме с работата по модната библия.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.