Следва

#takethepower

Jil Sander остана без креативен директор

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс...

All fashion преди 7 години

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс, след напускането му през 2014 година. Съответно, за почитателите на творчеството на Палиалунга колекцията Jil Sander есен/зима 2017 ще остане сакрална, бидейки последна за него.

Кой ще стане новият творчески шеф на бранда, засега не е ясно, но се твърди, че се водят сериозни разговори за назначението на Люк и Люси Майер. Двойката съпрузи има дългогодишен опит в различни брандове, разчита се да привнесат свеж полъх в немската модна къща.

Родолфо Палиалунга започва работа в модната индустрия в началото на 90-те, през 1996 година преминава в Prada като дизайн-директор на дамското направление. Ивестно време оглавява модна къща Vionnet, недълго: след две години сътрудничество собствениците на марката отказват да работят с Родолфо.

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 13 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...