Следва

#takethepower

Jil Sander остана без креативен директор

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс...

All fashion преди 7 години

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс, след напускането му през 2014 година. Съответно, за почитателите на творчеството на Палиалунга колекцията Jil Sander есен/зима 2017 ще остане сакрална, бидейки последна за него.

Кой ще стане новият творчески шеф на бранда, засега не е ясно, но се твърди, че се водят сериозни разговори за назначението на Люк и Люси Майер. Двойката съпрузи има дългогодишен опит в различни брандове, разчита се да привнесат свеж полъх в немската модна къща.

Родолфо Палиалунга започва работа в модната индустрия в началото на 90-те, през 1996 година преминава в Prada като дизайн-директор на дамското направление. Ивестно време оглавява модна къща Vionnet, недълго: след две години сътрудничество собствениците на марката отказват да работят с Родолфо.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.