Следва

#takethepower

Jil Sander остана без креативен директор

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс...

All fashion преди 6 години

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс, след напускането му през 2014 година. Съответно, за почитателите на творчеството на Палиалунга колекцията Jil Sander есен/зима 2017 ще остане сакрална, бидейки последна за него.

Кой ще стане новият творчески шеф на бранда, засега не е ясно, но се твърди, че се водят сериозни разговори за назначението на Люк и Люси Майер. Двойката съпрузи има дългогодишен опит в различни брандове, разчита се да привнесат свеж полъх в немската модна къща.

Родолфо Палиалунга започва работа в модната индустрия в началото на 90-те, през 1996 година преминава в Prada като дизайн-директор на дамското направление. Ивестно време оглавява модна къща Vionnet, недълго: след две години сътрудничество собствениците на марката отказват да работят с Родолфо.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour