Следва

#takethepower

Jil Sander остана без креативен директор

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс...

All fashion преди 7 години

Родолфо Палиалунга изкара в модната къща около три години, преди да напусне поста. Италианецът влезе в Jil Sander на мястото на Раф Симънс, след напускането му през 2014 година. Съответно, за почитателите на творчеството на Палиалунга колекцията Jil Sander есен/зима 2017 ще остане сакрална, бидейки последна за него.

Кой ще стане новият творчески шеф на бранда, засега не е ясно, но се твърди, че се водят сериозни разговори за назначението на Люк и Люси Майер. Двойката съпрузи има дългогодишен опит в различни брандове, разчита се да привнесат свеж полъх в немската модна къща.

Родолфо Палиалунга започва работа в модната индустрия в началото на 90-те, през 1996 година преминава в Prada като дизайн-директор на дамското направление. Ивестно време оглавява модна къща Vionnet, недълго: след две години сътрудничество собствениците на марката отказват да работят с Родолфо.

More All fashion