My style: Павел Петров

Стихията му е музиката, но като го погледнем, няма как да не отбележим, че е супер модерен мъж и определено знае кое как да комбинира...

Адреси преди 7 години

Стихията му е музиката, но като го погледнем, няма как да не отбележим, че е супер модерен мъж и определено знае кое как да комбинира.

Строен, привлекателен и с жесток тен, днес "жертва" на рубриката ни My style е Павел Петров. DJ, приключенец, абе, с две думи: дръзко градско момче, което ни грабна окото с normcor в умерени дози, а и все пак е главният виновник за съществуването на EXE фестивала!

V.S: Стилът ти определено прави впечатление! Ама, да си го кажем направо, лишава ли от свобода модата или пък е дързък начин на бягство?
П:
Модата е като лишаване от свобода за глупавия човек. Умният взима малко мода и добавя повече от себе си. Пак моя мисъл, не се смейте на бедния музикант, мили дизайнери и стилисти.

V.S.: Визитната картичка на стила е..
П.П.: 
Погледът.

V.S: За Павел, едно градско момче, модерно е?
П:
Mainstream.

V.S: Какво изразяваш с дрехите и стила си на обличане? И какво никога, ама абсолютно никога, не би сложил?
П:
Нищо не изразявам, просто се опитвам да изглеждам подобаващо добре. Определено няма да ме видите никога в бяла, силно прилепнала тениска с щампи, черепи или кристалчета, защото дизайните на Philipp Plein някак си не мога да ги възприема!





V.S: Добре де, а тогава без чии дизайни на дрехи и обувки не можеш?
П:
Дрехите на Бершка, Зара и Пуленбеър, и Converse.

V.S.: Доста марки ни изреди. Робуваш ли на лейбъли?
П:
Ноуп… ама има един в последно време, който ме грабва все повече (Scotch & Soda).

V.S.: Кой влияе на модното и стилното ти вдъхновение?
П:
Rae Sremmurd. С три думи: Американец, хип-хоп, рапър!

V.S.: Любимата ми фешън находка е?
П.П.:
Кожената верижка на врата ми.

V.S.: Разкажи ни за модната придобивка, която има и сантиментална стойност за теб?
П.П.:
Чак сантиментална стойност за модна придобивка не бих имал, но все пак същата кожена находка на врата ми. Купих я от Мексико и се опитвах да я спазаря за по-малко пари, понеже беше доста скъпа, но продавачката не склони. След това се заговорихме за много дълбоки теми и станахме приятели.


V.S.: Хм, а ако пък един ден направиш собствена модна линия, как ще изглежда тя?
П:
Аз не мога да рисувам… ако искате ще ви покажа някой път? Определено бих направил, и причината за това е, че съм изключително необременен в тази сфера. Съдейки по правенето на музика и обременяването на всички продуценти от всякакви трендове (не изключвам себе си), смятам, че, ако някой може да рисува вместо мен, може да излезе нещо интересно и нестандартно като продукт.

V.S.: Сега е много модерно да си "фешън"? Ти как го разбираш този израз?
П:
Зле! Представям си мъжове с евтини мъжки прически (отпред късо, отзад модерно), с белите прилепнали тениски, с черепи с кристали и други щампи, с лоши обувки и също си представям Студентски град… сори за живущите там (нищо лично), но там има големи кратуни, знам, че ги знаете.

V.S.: Добре тогава, връщаме те във времето! В коя епоха би искал да се озовеш?
П:
Ренесанс с две ръце! Много ще е забавно като вдигнеш нечия пола какво ще се покаже отдолу. Пък и доста хазартно облекло. Може да ти се падне под и над 100 кг.  жена.



V.S.: Модерното е последният етап преди натруфено? Къде е границата?
П.П.: 
Не съм толкова вещ в модата, но границата, мисля, е отново нещо в излъчването на човека. Дали този, който носи дрехата е готин или не. Аз съм готин, сори...



V.S.: Кое от must have фешън нещата никога не съм имал?
П.П.:
 Кожено яке, но няма такова, което да ми стои добре.

V.S.: Обувките са?
П.П.:
 Важни! Първо трябва да са удобни, второ трябва да са здрави, за да се чувствам тежък като стъпвам и трето - с яки обуща се подчертава отлично главната част от облеклото. Ако някой професионалист чете това сигурно ми се смее, но аз така мисля.

Нашето мнение: Един чифт жестоки обувки винаги могат да преобърнат аутфита ти с краката нагоре!

V.S.: Фешън аксесоар, който бих подарил на сватбата на приятел/ка?
П.П.:
Машина за почистване на обувки.



V.S.: Когато искаш да изглеждаш зашеметяващо, обличаш...
П.П.:
Потник с разкопчана риза. Много ме кефи и се зашеметявам сам, пък за другите не знам.
 

More from View Sofia

More Адреси