Следва

Защо, Виктория, защоооо?

Питахме мъжете: Ние си мислим, че е АНТИ секси! Вижте какво казват те!

Цяла седмица ни е едно такова дръзко и на ръба...

Други преди 7 години

Цяла седмица ни е едно такова дръзко и на ръба. Бягаме от рамките на нещата и не искаме да сме еднакви с всички. Жадни сме за бунтарското от едно време и за онези пиперливи начини да покажем кои сме по един особено предизвикателен начин.

Говорихме за късата коса ТУК!, влюбихме се в тези прически моменталически, защото са някак си - много СЕКСИ. Интересно ни е обаче, защо на мъжете, редовно, не им допадат дами с къса грива? Може би, защото няма какво да дърпат, но нека не гадаем. Питаме направо:

В играта днес влизат сексапилният Орлин Павлов, от когото едва откраднахме няколко минути, защото е изключително зает със снимки на новия си сериал и на чийто глас ще се наслаждаваме утре, 17 март, по време на Acoustic Live концерта му в Sofia Live Club,  и страшно готиният Владимир Цонков, един от хората, създали най-доброто според нас място за супа в града - Supa Star, и мъж с ярък и категоричен стил.

Въпросът: Жените сме абсолютно убедени, че вие мъжете не ни харесвате с къси коси! Оборете ни или пък не?

По ред:


Орлин: От практична гледна точка, жените с дълги коси винаги оставят следи... в банята, в спалнята, в хола, на дивана... От друга гледна точка, пък е много красиво! Има пък жени, на които много им отива с къса коса, за мен те са много различни и много интересни! И те не случайно се подстригват. Всяка жена с къса коса си има своите интересни истории и тайни!

Владимир: Преди години бих отговорил, че харесвам жени с дълги коси, защото има нещо диво в буйната коса, но сега, като се замисля, просто жените ви харесвам, когато не сте големи претенции. Това е.

More Други