Следва

Свежите лица от блоговете: Тайните градини на Милена!

Свежите лица от блоговете: Цветина и един страхотен стил

Тъмни очи, сияйна усмивка и опасен ум! Очаква ви едно вълнуващо запознанство...

преди 7 години

Тъмни очи, обратни на светлата пролет, но също толкова хипнотизиращи, сияйна усмивка и опасен ум! Очаква ви едно вълнуващо запознанство, което ще накара мъжете да се влюбят, а жените да намерят пряка конкуренция, супер приятно вдъхновение или най- добра приятелка!

Пътуваме към симпатичното, неголямо кралство на една "тайнствена принцеса" в Младост 3 . Изчистен блок на няколко етажа се задава зад "седемте планини" . И, ето че сме пред вратата, която ни отваря ТЯ! Обратно на представата за "тайнствени принцеси", ни посреща момиче по скъсани дънки, тениска Rolling Stones и супер небрежно и много модерно излъчване на готин, градски, свеж човек.

С нежен глас и лежерна походка ни предлага чаша топло кафе /в един от онези сиви, студени дни, в които си мислиш, къде е пролетта сме/ и в които само чашата топло кафе /и едно Цвете/ може да прокара слънчев лъч през небето!

Да... името й е Цветина Цекова и не е "тайнствена принцеса", а разбивачка на сърца, упс... юрист по образование, и тотална мацка с уникален вкус и отношение към модата!

Съзнанието й, пълно с идеи и интереси, я кара да създаде свой собствен вълшебен портал, в който да споделя красиви мисли, интерпретации, снимки и събития от света на модата.



Заредени с кофеин, любопитство и огромна симпатия, "хвърляме" очите си в гардероба и стила на Цветина /Цвети-бейби, благодарим ти, че отвори широко вратите на пролетния си гардероб!/ и споделяме идеи, интерпретации и лични гледни точки. Темите и тоз път: стил, мода, тенденции, са в следващите редове:

V.S.: Юрист на модата, модерен юрист или нищо от двете - всъщност как дойде идеята за моден блог?
Ц.Ц.: Стартирах блога в момент, в който имах нужда от промяна. Всичко започна спонтанно. До този момент не бях се интересувала какво е блогър, дори като понятие. Не следях абсолютно никой такъв. Истината е, че ситуацията ме провокира да направя едно място, в което да избягам от непрекъснато повтарящото се ежедневие. Без подкрепата на любимите ми хора, това обаче нямаше как да се случи. Всичко стана на правилното място и в точния момент.

V.S.: Остави ли правото на произвола, прегръщайки модата така страстно?
Ц.Ц.: Правото е моя професия, модата е страст и начин на живот. Ще продължа да съчетавам полезното с приятното и да се развивам, и в двете насоки. 

V.S.: Ако твоят блог е палитрата на живота ти, кои цветове, пък и нюанси, преобладават?
Ц.Ц.: В блога ми може да откриете голямо разнообразие от теми, които са част от живота ми. Противно на това, че съм любител на тъмните и неутрални нюанси в избора си на дрехи, в моя блог ще откриете всички цветове на дъгата.

V.S.: Опиши ни един твой ден?
Ц.Ц.: Денят ми започва с топло кафе, отговарям на мейли и работя по блог постовете си. Дните ми са запълнени с работни срещи, снимки, събития. Реших да продължа да усъвършенствам уменията си, придобити чрез работата ми като блогър, като продължавам обучението си в сферата на маркетинга и рекламата. През свободното ми време може да ме видите с интересна книга и в приготвяне на здравословна храна.



V.S.: Страшно харесваме камъчетата в усмивката ти? Разкажи ни тяхната история?
Ц.Ц.: Благодаря ви! Това беше една моя мечта от дете, когато бяха изключително популярни. За мое голямо щастие все още са на мястото си и се превърнаха в моя “запазена марка” :))

V.S.: Най-любимата ти вещ, дето хич не можеш без нея?
Ц.Ц.: Тефтерчето с плановете и задачи за деня. За мен е много важно да бъда организирана в работата си. Обожавам и часовници.

V.S.: Съвършената визия за теб, хайде, нека конкретизираме - в този момент?
Ц.Ц.: В момента съм пленена от завръщащите се тенденции от 90-те. Все пак това са моите години. Обожавам деним визиите и свежите и цветни аксесоари в тяхно допълнение.

V.S.: Трите задължителни елемента в един ДОБЪР аутфит?
Ц.Ц.: Подходящият подбор на дрехи според пропорциите на тялото, подчертан личен стил, самоувереност и аксесоар за акцент.





V.S.: Разкажи ни за тази тениска, усмихва ни безкрайно. Откъде, как? 
Ц.Ц.: Бях на работна среща в мола и реших, че така или иначе съм там, защо да не се поразходя. В момента изчистените тениски с интересен принт или надпис са много популярни и преобладават в повечето колекции пролет/лято на брандовете. Въпросната тениска е от Mango и още в първия момент, в който я видях ме накара да се усмихна, всъщност това прави всеки път, когато я нося. Обожавам зареждащите с позитивизъм надписи и цитати, способни да променят изцяло деня ми и да ме направят щастлива.

V.S.: А чантата?
Ц.Ц.: 
Както вече споменах, в момента много харесвам завърналите се тенденции от 90-те и особено в аксесоарите. Тази чанта е от една такава колекция на SIX Accessories. Смятам, че ще бъде идеално допълнение към свежите пролетни аутфити. Прекрасна е, нали?!

V.S.: Нещото, което забелязваш мигновено и винаги в човек е...?
Ц.Ц.: Усмивката.

V.S.: Ароматът на Цветина за Пролет 2017 ?
Ц.Ц.: Стилен, оставящ следа, която подчертава моята индивидуалност.

V.S.: Конкретно?
Ц.Ц.: Lancôme La Vie Est Belle и Tom Ford Velvet Orchid Lumière.

V.S.: Имаш и ти като нас мания по мрежестите чорапи? Издай откъде купуваш и какви точно?
Ц.Ц.: 
Да, помня времето, когато сестра ми ги носеше и тайно исках и аз да имам. Хубаво е, че тренда се завърна. Предпочитам тези със ситна мрежа, но онзи ден си взех и чифт с едра. Мястото, от което си купувам е Calzedonia.

V.S.: Модата и дрехите са с водеща роля в твоите живот и хоби. Как се грижиш за тях, темата с различните тъкани и тяхната деликатност е много важна?
Ц.Ц.: Първо и най-важно нещо е задължително да се запознаем със състава и начина за поддържане на определена дреха, за да запазим качеството и формата й. Друго важно нещо е изборът на правилните перилни препарати. Те трябва да са качествени и подходящи за съотвената тъкан, състав, обработка.

V.S.: Спазваш ли правилото на разделно пране?
Ц.Ц.: Да, това е едно от основните неща за грижата за дрехите ми.

V.S.: За да са меки и ароматни дрехите ти използваш...?
Ц.Ц.: Винаги използвам омекотител, който придава невероятен аромат и мекота на дрехите ми. Тази пролет абсолютен мой фаворит са трите аромата на новата линия Suprême на Silan.

V.S.: Доколко уханието определя настроението ти, има ли съвършен аромат, какво има в него като комбинация?
Ц.Ц.: По-скоро бих казала, че настроението ми определя уханието. Аз съм човек, който обожава различни аромати и е маниак на тема парфюми. Винаги определям аромата, според това къде отивам, с кой се срещам и как се чувствам. Не бих казала, че мога да се определя само с един единствен аромат.За това се радвам, че и дрехите ми имат избор.

V.S.: Вечната стил класика ?
Ц.Ц.: Лично за мен вечната класика е черен костюм с бяла риза или малка черна рокля.

V.S.: Кое от тях би взела и с намигване комбинирала с тенденциите на деня?
Ц.Ц.: Ако реша да експериментирам, бих добавила именно мрежест чорапогащник.

V.S.: Kакви са тези прекрасни сандали, откъде и кога?
Ц.Ц.:
Тези сандали са от последния ми проект, който реазлизах в сътрудничество с Forever 21. Модел, който си търсех от доста време – удобни, стабилни (предвид височината на тока) и много секси.

V.S.: Най-ТВОЯТА тенденция тази пролет?

Ц.Ц.: Интересувам се от тенденциите и се опитвам да ги добавям към аутфитите си, но не се идентифицирам с тях. Обичам класически и изчистени визии. Така че съумявам да пречупвам тенденциите и да ги съобразявам с моя стил.

V.S.: Нещо, за което хората трябва да знаят за модните блогъри е, че ..
Ц.Ц.: Във всеки пост, който публикуват, оставят част от своята индивидуалност.

V.S.: Какво четеш в момента?
Ц.Ц.: “Изкуството да говориш пред другите” Дейл Карнеги.

V.S.: Другите важни неща на нощното шкафче на Цвети?
Ц.Ц.: Два любими козметични продукта, които се грижат за кожата ми сутрин и вечер - Lancôme Advanced Génifique и Estée Lauder Advanced Night Repair. Книгата, която чета в момента и любимите ми ръчни часовници.

V.S.: Откъде пазаруваш?
Ц.Ц.: Отвсякъде и по всяко време. Стига нещо да привлече погледа ми.

V.S.: Очевидно е, че имаш вкус към елегантната провокация? Трите съвета от теб как да провокираме красиво? 
Ц.Ц.: Преди всичко, трябва да сме самоуверени и да обичаме самите себе си. Всяка жена, която притежава тези качества е жена в пълния смисъл на думата. Моите три съвета – бъдете загадка, знайте какво, кога и как да кажете и вярвайте в собствените си възможности.



V.S.. Най- забавното в крайна сметка в това да си фешън блогър?
Ц.Ц.:
Освен удоволствието, което доставя работата като моден блогър, има много неща, които трябва да осъществиш, преди да получиш готовия продукт. Това са например: търсене на локации за снимки; стайлинг на аутфити; грим; снимки (независимо от температурите навън); преработването им; търсене на интересни материали относно мода, лайфстайл, козметика; следене на модни тенденции; срещи с различни хора; реализиране на проекти; писане на авторски материали; в някои случаи работа по техническата част на сайта; пътуване.
Сами може да прецените, коя е най-забавната част.




 
V.S.: Топ 3 покупки, с който що попълниш гърдероба, за да е още по-готина Пролет 2017?
Ц.Ц.: 
Панталон с флорални мотиви, дълга цветна рокля и няколко свежи тениски :)

V.S.: Занапред си пожелаваш...?
Ц.Ц.:
Здраве и късмет.
 

More