Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 20 до 26 март

Glenn Miller Orchestra с концерт в София

Цели 20 нови композиции ще представи прословутият Glenn Miller Orchestra пред българската публика по време на концерта си в...

Music преди 7 години

Цели 20 нови композиции ще представи прословутият Glenn Miller Orchestra пред българската публика по време на концерта си в София на 22 март, в зала 1 на НДК. Бенд лидерът Вил Салдън обещава още множество вълнуващи изненади, които са подготвени специално за софийските фенове на джаза и на творчеството на великия американски композитор, но които засега се пазят в тайна.

Glenn Miller Orchestra, който ще гостува у нас с новата си програма “It’s Glen Miller Time” и пристига по покана на Продуцентска компания АРТ БГ, ще излезе в пълния си състав, включващ богата гама от инструменти: 4 тромпета, 4 тромбона, 5 саксофона, барабани и пиано. Освен това, родната публика ще може да се наслади на вълнуващите вокални изпълнения на първокласни изпълнители, подвизаващи се под името Moonlight Serenaders, които ще пресъздадат неостаряващите химни на иконата на световната джаз сцена Глен Милър точно така, както са били изпълнявани още при появата си на бял свят.

Разбира се, програмата, с която Glenn Miller Orchestra, ще зарадва българската публика ще включва и всичко най-любимо и добре познато от неостаряващото музикално наследство на Глен Милър: на 22 март няма да пропуснем да чуем любими класики като Moonlight Serenade, In The Mood, Chatanooga Choo Choo, Pensylvania 6-5000, American Patrol и много други!


Moonlight Serenaders

Освен напълно точни изпълнения на оригиналните композиции на големия американски композитор, музикантите от Оркестъра на Глен Милър ще допълнят усещането за автентично преживяване и с оригиналните си костюми и музикален реквизит от епохата на джаза и суинга.

Билети за концерта могат да се открият на цени от 50 до 100 лв. онлайн и на касите в мрежата на Eventim.

More Music