Следва

Shoe Diary: Обувките на Пролет/Лято 2017-та

65 бели рокли за есенна сватба!

Събитието, за което правим трескава подготовка, месеци наред по-рано, може да бъде само една сватба...

Shopping преди 7 години

Събитието, за което правим трескава подготовка, месеци наред по-рано, може да бъде само една сватба. Което означава, че тазгодишните есенни булки най-вероятно вече съставят списъци с гости, избрали са място за тържеството, преглеждат за пореден път рецептите за торти и разучават стъпките на сватбения танц.

А какво да кажем за роклята? Най-важната част, която изисква най-много време, защото всяка булка трябва да изглежда перфектно в своя избор. И точно поради тази причина, за всички щастливки, които искат да се превърнат в най-модерните булки през септември, галерията горе представя предложения от есенните колекции, на които задължително трябва да хвърлят по едно око.

Да се ожениш в бяла рокля Y/Project? Или пък изборът ще се падне на 80-тарски сатен, точно като покривка с фантастично жабо, висока яка и цепка чак до горе, за щастие без огромния воал, който тук е спестен. Защо не?! А за по-скромните невести - рокля с триъгълно деколте на Dior или най-обикновен сатен от Gabriela Hearst, би бил чудесен избор, който освен това пасва идеално и за ежедневието, точно както и невероятните архитектурни къдри на 3.1 Phillip Lim.

С великолепната рокля на Loewe пък, всяка булка ще се се почувства като Пепеляшка, излязла от приказка... поне за ден. А в роклята на Gucci с многобройни пластове и маргаритки, момичето ще се превърне в царица на своя ден.

Останалите модели разглеждаме в галерията горе>>>! Изберете своя модел и бъдете най-прекрасната булка тази есен!

More Shopping