Shoe Diary: Обувките на Пролет/Лято 2017-та

На ток, ниски, много изискани или на платформа?...

На ток, ниски, много изискани или на платформа? Днес разглеждаме моделите обувки, които ще спират дъха ни през наближаващите топли, пролетни и летни дни.

Сега можем да ги носим с чорапогащници и къси копринени чорапки, за да заблудим тялото си, че въпреки ниските температури, вече е време за отворени обувки. Ала само след няколко месеца свободно ще ги комбинираме с ефирни материи, дълги или къси рокли, а защо не,  дори и с чифт скъсани дънки.

Да, говорим за символът на лятото, а именно отворените, секси обувки. Тук сме, за да ви помогнем да изберете перфектния модел, който отговаря на нуждите и стила ви, или просто за да ви изкушим с още един чифт бижута за стъпалата.

Практичните ниски сандали
Те са класическият летен аксесоар, който обут на босо ни носи пълна свобода. Изборът от ниски обувки за предстоящите сезони е особено голям – можем да открием всичко от класическите кожени или велурени модели до материи като деним или гума. Широка риза и чифт ленени панталони са нашата препоръчана комбинация за тези ежедневни, леки обувки.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.