Следва

ОБЛИЧАМЕ се ДОСУЩ еднакво... Защо го правим?

Shoe Diary: Обувките на Пролет/Лято 2017-та

На ток, ниски, много изискани или на платформа?...

All fashion преди 7 години

На ток, ниски, много изискани или на платформа? Днес разглеждаме моделите обувки, които ще спират дъха ни през наближаващите топли, пролетни и летни дни.

Сега можем да ги носим с чорапогащници и къси копринени чорапки, за да заблудим тялото си, че въпреки ниските температури, вече е време за отворени обувки. Ала само след няколко месеца свободно ще ги комбинираме с ефирни материи, дълги или къси рокли, а защо не,  дори и с чифт скъсани дънки.

Да, говорим за символът на лятото, а именно отворените, секси обувки. Тук сме, за да ви помогнем да изберете перфектния модел, който отговаря на нуждите и стила ви, или просто за да ви изкушим с още един чифт бижута за стъпалата.

Практичните ниски сандали
Те са класическият летен аксесоар, който обут на босо ни носи пълна свобода. Изборът от ниски обувки за предстоящите сезони е особено голям – можем да открием всичко от класическите кожени или велурени модели до материи като деним или гума. Широка риза и чифт ленени панталони са нашата препоръчана комбинация за тези ежедневни, леки обувки.

Елегантните сандали на нисък ток
Kitten и миди токовете са две тенденции от миналото, които се връщат с пълна сила. След като модни къщи като Chanel и Dior представиха модели в този класически ретро стил, вече можем да го открием почти навсякъде. Тези шикозни 3-4 сантиметра, които ни отделят от земята са по-щадящи за гръбнака ни и издължават фигурата ни.

Блестящите сандалки
Приказни по подразбиране. Те са обувките, които избираме за специалните си поводи или в онези вечери, в които просто искаме да се почувстваме като истински принцеси. Нашият личен съвет е да съчетавате тези бижута за стъпалата с по-изчистени аутфити и да оставите магическите отблясъци да привличат вниманието.

Големите платформи
Завръщащи се от 70-те години, но и не само, обувките от този модел ни изненадват в най-различни форми и размери. Сред по-съвременните решения е равната платформа, която вместо да следва извивката на стъпалото, ни извисява 8-9 сантиметра над земята, без да напряга гръбнака ни. Заедно с класическите плетени платформи, които помним от едно време, откриваме и модерните дървени, ярки и ексцентрични модели, които просто крещят „Погледни ме!“

More All fashion