Питахме жените: Дръзко, секси, късо и много свободно!

17-03-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: Личен архив
Добави коментар

Късите прически са секси и много дръзки! Точка!

Няма какво да го обсъждаме повече, имайки предвид, че дори двама горещи мъже го потвърдиха: "Жените с къси коси са много различни и много интересни. Те имат своите интересни истории и тайни!"

Днес пък, напук на всичко, се срещаме с две такива жени - адски секси, елегантни, различни, смели и с нахална доза перверзност в себе си, което няма до коментираме, както казахме, колко, на кого и как би трябвало да въздейства.

Предизвикахме Стефания Колева и Жана Бергендорф от късокосместата порода с един интересен въпрос, който от край време ни мъчи всички представителки на нежния пол:

Въпросът: При нас жените битува усещане, че не можем да съблазним мъж, ако сме с къса коса. Откъде идва това и истина ли е ?

По ред:


Стефания: За това битуване на усета не бях чувала. Битовизми не харесвам по никакъв повод, никакъв вид и в никакъв бит. И все пак. Не дължината на косата, а дължината на краката съблазнява. А най-добре, питайте Шарън Стоун или изгледайте отново „Първичен инстинкт“. Там, в онази сцена става напълно ясна комбинацията на къса коса и красиви крака. Повече примери на големи съблазнителки с къси коси няма да давам. Интернет е голяма енциклопедия. Колкото до дългата коса, ето Рапунцел – млада дама, силно подвластна на бита (затворена в кула) и с коса до земята. Някога да сме чули, че е съблазнителка! В нета може да видим и друго. Безценни съвети от Него към Нея, от Нея към Него, от Нея за Нея и напълно да се обезличим. Нека и ние имаме наше, лично въображение! Вероятно отговорът ми няма да се хареса, защото не ме вълнува съблазънта.Мен ме занимава индивидуалността. Вярвам в интимността на въображението и чувствата. Да оставим на заден план желанието да съблазняваме, нека да опитаме да интригуваме. Да отприщим интуицията и индивидуалността си и да усетим тръпката от това.

P.S.: Всеки трябва да има такава дължина на косата, която да го прави щастлив. Лично него да прави щастлив, така и другите ще го харесат.


Жана: Косата изразява същността на жената, моята може да се опише и с една дума - свобода! Мисля, че за да съблазни мъжа, една жена трябва да е преди всичко уверена в себе си, да се харесва сама. Аз се подстригах, за да отбележа новия етап в живота си и във външността. По принцип го с правя нова татуировка, но този път имах нужда да се освободя от негативната енергия. Промених се първо отвътре и сега усещам лекота във всяко отношение.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още