Питахме жените: Дръзко, секси, късо и много свободно!

17-03-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: Личен архив
Добави коментар

Късите прически са секси и много дръзки! Точка!

Няма какво да го обсъждаме повече, имайки предвид, че дори двама горещи мъже го потвърдиха: "Жените с къси коси са много различни и много интересни. Те имат своите интересни истории и тайни!"

Днес пък, напук на всичко, се срещаме с две такива жени - адски секси, елегантни, различни, смели и с нахална доза перверзност в себе си, което няма до коментираме, както казахме, колко, на кого и как би трябвало да въздейства.

Предизвикахме Стефания Колева и Жана Бергендорф от късокосместата порода с един интересен въпрос, който от край време ни мъчи всички представителки на нежния пол:

Въпросът: При нас жените битува усещане, че не можем да съблазним мъж, ако сме с къса коса. Откъде идва това и истина ли е ?

По ред:


Стефания: За това битуване на усета не бях чувала. Битовизми не харесвам по никакъв повод, никакъв вид и в никакъв бит. И все пак. Не дължината на косата, а дължината на краката съблазнява. А най-добре, питайте Шарън Стоун или изгледайте отново „Първичен инстинкт“. Там, в онази сцена става напълно ясна комбинацията на къса коса и красиви крака. Повече примери на големи съблазнителки с къси коси няма да давам. Интернет е голяма енциклопедия. Колкото до дългата коса, ето Рапунцел – млада дама, силно подвластна на бита (затворена в кула) и с коса до земята. Някога да сме чули, че е съблазнителка! В нета може да видим и друго. Безценни съвети от Него към Нея, от Нея към Него, от Нея за Нея и напълно да се обезличим. Нека и ние имаме наше, лично въображение! Вероятно отговорът ми няма да се хареса, защото не ме вълнува съблазънта.Мен ме занимава индивидуалността. Вярвам в интимността на въображението и чувствата. Да оставим на заден план желанието да съблазняваме, нека да опитаме да интригуваме. Да отприщим интуицията и индивидуалността си и да усетим тръпката от това.

P.S.: Всеки трябва да има такава дължина на косата, която да го прави щастлив. Лично него да прави щастлив, така и другите ще го харесат.


Жана: Косата изразява същността на жената, моята може да се опише и с една дума - свобода! Мисля, че за да съблазни мъжа, една жена трябва да е преди всичко уверена в себе си, да се харесва сама. Аз се подстригах, за да отбележа новия етап в живота си и във външността. По принцип го с правя нова татуировка, но този път имах нужда да се освободя от негативната енергия. Промених се първо отвътре и сега усещам лекота във всяко отношение.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Как да спрем косопада между сезоните?

Как да спрем косопада между сезоните?

20-03-2017

Въпрос:

Пролет е и това е чудесно, но това се отразява пагубно на косата ми! Как да се справя? 

Отговор:

Лесно е, че даже имате и няколко варианта:
1. Масажирайте скалпа си с етерични масла, ние предпочитаме лавандулово и бадемово. Хем помагат за здрава грива, хем мирисът... Прочети...

Item of the day

Вечните с главно В

Виж още
Вечните с главно В

Жълт бутон

Разкрихме ГО! Ето с кого се гушка Кейти Пери

Разкрихме ГО! Ето с кого се гушка Кейти Пери

Виж още