Седмичен ХОРОСКОП - 20.03 - 26.03

Astro преди 7 години

Началото на астрономическата пролет, когато не само природата, но и хората се събуждат за живот, започват да превръщат натрупаните през зимата планове и желания в реалност. Появява се хазарта, събужда се волята. От друга страна, се усилва безразсъдството, самоувереността и стремежът да действаме със замах.

През тази година вече веднъж преживяхме подобен подем на енергията през февруари и през самото начало на март, когато Марс се намираше в Овен. Дори и в световната практика, тъкмо тогава са извършени много смели, но и безразсъдни постъпки.

С влизането в знака на Овена на Слънцето настъпва втора такава вълна. Каква е разликата? През февруари по естествен и инстинктивен начин хормоните бушуват, подбуждайки лидерите към активност. Понякога към неразумна активност, към невъздържани постъпки под влиянието на емоции и авантюризъм. Сега обаче, лидерството и физическата активност са функция на съзнателната воля. И съзнанието, и волята, разбира се, при всеки човек са различни, но ние сега осъзнаваме какво правим или защо бездействаме. Почти при всички се наблюдава подем на силите и стремеж да правят всичко по своему, бързо и решително. Някои ще направят пробив в деловата сфера, а други в личния живот. Та нали все пак от 21-и до 29-и март срещу слънцето се движи Венера! Това означава, че нашите дълбоки желания са осъзнати се превръщат в мотивация за взимане на решения, само че вече не импулсивно, а напълно съзнателно и с цялата отговорност, ние реализираме своите желания.

Хороскоп

Още от Astro