Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Baby Dior представиха колекция Пролет/Лято 2017

И го направиха наистина приятно, пастелно и по детски. За пролетта и лятото на 2017-та креативният директор на Baby Dior...

All fashion преди 7 години

И го направиха наистина приятно, пастелно и по детски. За пролетта и лятото на 2017-та креативният директор на Baby Dior Корделия де Кастелан създава колекция дрехи за деца, вдъхновени от природата. Дрехите са в зелено, червено, сиво и синьо и всички техни най-нежни оттенъци. Почти всички рокли за момиченца от превъзходната френска модна къща са еднотонни, прости и прекрасни в детската си елегантност.

Малките господа реализираното вдъхновение на Кастелан облича в светли ризки, тениски с принтове и едноцветни панталони в бежово, тюркоаз и каки.

More from View Sofia

Миналото: „ужасно травматичният момент“, в който 18-годишната Жизел Бюндхен трябва да покаже гърдите си на подиума

All fashion преди 1 година

Жизел Бюндхен разказа за най-объркващия момент в цялата си кариера - голите й гърди за шоуто на Александър Маккуин през 1998 г. Тогава тя е само на 18 и дефилира за първи път на Седмицата на модата в Лондон.  

Чантата с размер на троха може да бъде и ваша, ако участватe в търга на Фарел Уилямс

All fashion преди 9 месеца

MSCHF, създателите на онези големи червени ботуши и маратонки с цвят и форма на капка кръв, са определено опървенци в нишата на спорните артикули. Последната им стока обаче не е шантава обувка, а ръчна чанта, която извежда тенденцията на мини и микро чантите на следващото ниво

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.