Как да спрем косопада между сезоните?

20-03-2017 Текст: View Sofia Фотография: .NET, Ivo de Kok
Добави коментар

Идва пролет, а всички знаем, че смяната на сезоните влияе сериозно на гривата ни.

Килимче от косми под огледалото, по възглавницата, абе въобще навсякъде из апартамента! Има обаче начин да се отървем от това и да избегнем косопада между сезоните!

Лесно е, че даже имате и няколко варианта:

1. Масажирайте скалпа си с етерични масла, ние предпочитаме лавандулово и бадемово. Хем помагат за здрава грива, хем мирисът, който оставят е страхотен.

2. Разтривайте скалпа си със зелен чай, който е супер полезен за всичко! Наистина е билковото злато и освен за блестящ косъм, ще помогне и за по-здрав такъв. Нужни са ви само няколко вечери и резултатите са на лице.3. Намажете корените на косата си с чесън, лук или джинджифил, но в никакъв случай не ги смесвайте. Избирате само едното, преди да си легнете разтривате скалпа си с него и на сутринта изплаквате гривата си. Миризливо, но чудесно решение за косопад!

4. Картофите и розмаринът също са ви първи помощници. Как? Сварете няколко картофа с подправката и използвайте водата им за ежедневно изплакване на косата. Тази домашна магия работи, не се шегуваме!

5. Обърнете внимание на витамините. Витамин А, Е и Б, както и Омега-3 киселините са изключително важни за здрава и блестяща грива. Набавяйте си ги дневно и ще видите промяната в косата си!

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

Какво е хиалуроновата киселина и имаме ли нужда от нея?

30-05-2017

Въпрос:

Искам перфектна кожа, мога ли да разчитам на хиалурона?

Отговор:

Чудесен въпрос! Според Д-р Джосеф Хкейк, от клиниката All Saints Clinics в Сидни, хиалурона е захарна молекула, която вече съществува в нашата кожа. Според него: „ Твоето тяло го произвежда и премахва след 7 дни“...
Прочети...

Item of the day

 Le petit black pack 

Виж още
 Le petit black pack

Жълт бутон

Кое е това мъжленце, Рири?

Кое е това мъжленце, Рири?

Виж още