Следва

На лов: 21-а ултра жестоки и свежи пролетни шопинг находки

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: Retro Florals

Говорейки за принтовете на вече настоящата пролет, редно е да споменем, че при тях главно действащо лице е максимализмът...

All fashion преди 7 години

Говорейки за принтовете на вече настоящата пролет, редно е да споменем, че при тях главно действащо лице е максимализмът. В темата основно се открояват флоралните предложения, които макар и да правят редовна поява всеки топъл сезон, за Пролет/Лято 2017-та те търпят едно основно изменение, а именно сериозната ретро интерпретация. Подвластни на 50-те, 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век, принтовете се разполагат свободно в цветовата гама - от почти неутралните пастели(Chloe, Michael Kors) до ярките оранжеви, цикламени,червени и зелени тонове, предложени от модерните имена в дизайна днес (Balenciaga, Gucci).

Принтовете от своя страна влизат във всякакви чудни стилистични комбинации: от актуалните буфан и бел ръкави; плажните предложения, които сами по себе си са тренд този сезон; вечерните макси рокли, но и още лесни за носене ежедневни елементи като кроп топове и симпатични минита.

На снимката горе: Boss


Alexander McQueen


Coach 1941


Dolce & Gabbana


Thom Browne


Gypsy Sport


Prada


Gucci


Chloé


Miu Miu


Balenciaga

More All fashion