Следва

Rose Ball. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: 5 пролетни тренда за опитомяване

С идването на пролетта еуфорията по топлите дни в нас нараства все повече...

All fashion преди 7 години

С идването на пролетта еуфорията по топлите дни в нас нараства все повече, иска ни се да захвърлим прекалено дебелите дрехи и слънцето нахално да целува голите ни рамене.

Преди обаче да хукнем на шопинг, ще преговорим, добре!, кои са най-актуалните трендове и с какво ново трябва да обзаведем дрешника, за да сме в крак с нещата.

Комбинацията розово + червено или горещи, топли цветове е сред най-актуалните за сезона. В никакъв случай не изключвайте и пастелените цветове, защото са особено модерни сега, когато все още времето не знае слънчево ли е, хладно ли е. Ние сме влюбени в един пастелено нежен нюанс на един мъжки суичър от HM, например! И само чакаме да стане време за обедна почивка, за да отскочим до магазина.

В годината на Петела ще се носят още много жълто, оранжево, корал, фукция и пурпур.

Тениски със слоган са задължителни! ЗА–ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ–НИ! Белите тениски с послание влизат в почти всички ансамбли - било те по ърбан или по classy. А и са супер удобни за лежерните офис дни, защото само мяташ едно черно сако върху тях и вече са готови за официални поводи!

Бродериите, особено флоралните са на почит по женствени рокли от сатен и коприна.

Тренчът е новият бомбър – в класическа или оувърсайз кройка. Обещаваме ви, че той ще бъде новата стрийт стайл звезда! А ако пък дръзнете да си изберете дизайн с по-широки и акцентирани рамене, подобно на тези на Balenciaga и Vetements, ще сте звездата по градските улици!



Стилен акцент ще бъдат малките ръчни чанти с декорация. Ние вече накупихме новите звезди в колекцията ни с аксесоари, защото не устояхме на жестоките модерни дизайни и предложения и защото клъчовете са адски удобни за всеки един повод и момент! Разбира се, че чоукърите все още са на пиедестал и продължават да са на вратлетата на фешън дивите, както и на нашите и на вашите!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.