Следва

Rose Ball. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: 5 пролетни тренда за опитомяване

С идването на пролетта еуфорията по топлите дни в нас нараства все повече...

All fashion преди 7 години

С идването на пролетта еуфорията по топлите дни в нас нараства все повече, иска ни се да захвърлим прекалено дебелите дрехи и слънцето нахално да целува голите ни рамене.

Преди обаче да хукнем на шопинг, ще преговорим, добре!, кои са най-актуалните трендове и с какво ново трябва да обзаведем дрешника, за да сме в крак с нещата.

Комбинацията розово + червено или горещи, топли цветове е сред най-актуалните за сезона. В никакъв случай не изключвайте и пастелените цветове, защото са особено модерни сега, когато все още времето не знае слънчево ли е, хладно ли е. Ние сме влюбени в един пастелено нежен нюанс на един мъжки суичър от HM, например! И само чакаме да стане време за обедна почивка, за да отскочим до магазина.

В годината на Петела ще се носят още много жълто, оранжево, корал, фукция и пурпур.

Тениски със слоган са задължителни! ЗА–ДЪЛ-ЖИ-ТЕЛ–НИ! Белите тениски с послание влизат в почти всички ансамбли - било те по ърбан или по classy. А и са супер удобни за лежерните офис дни, защото само мяташ едно черно сако върху тях и вече са готови за официални поводи!

Бродериите, особено флоралните са на почит по женствени рокли от сатен и коприна.

Тренчът е новият бомбър – в класическа или оувърсайз кройка. Обещаваме ви, че той ще бъде новата стрийт стайл звезда! А ако пък дръзнете да си изберете дизайн с по-широки и акцентирани рамене, подобно на тези на Balenciaga и Vetements, ще сте звездата по градските улици!



Стилен акцент ще бъдат малките ръчни чанти с декорация. Ние вече накупихме новите звезди в колекцията ни с аксесоари, защото не устояхме на жестоките модерни дизайни и предложения и защото клъчовете са адски удобни за всеки един повод и момент! Разбира се, че чоукърите все още са на пиедестал и продължават да са на вратлетата на фешън дивите, както и на нашите и на вашите!

More All fashion