Следва

Лятото само по кафтан

Извадки от бабината ракла

Дизайнерите отново залагат на класиката и онази романтична секси визия от детството на нашите баби. В колекциите...

All fashion преди 14 години

Дизайнерите отново залагат на класиката и онази романтична секси визия от детството на нашите баби. В колекциите присъстват всички символи на ретрото от 20-те, 30-те и 40-те години на миналия век.

На модните подиуми виждаме всички онези неща, на които сме се възхищавали, когато сме разглеждали раклите на нашите баби – дантелени блузи, копринени поли с волани, златни медальони, перлени колиета и др.

На нас идеята за ретро елементите в облеклото ни допада много. Представяме си как слушаме джаз в парка и танцуваме на лунна светлина с любимия мъж, обута в обувки на висок ток, дантела и разкроена копринена пола.

Харесва ни и идеята за малките елементи, които да станат основни в облеклото ни. Една черна воалетка, сако, обшито с кристали, ръкавички от брюкселска дантела или медальон с лице на красива жена. Всичко това може да бъде онзи завършващ елемент, който прави визията ни специална и необикновена.



Така че, за да бъдеш в крак с последните тенденции и да си секси, интересна и мистериозна, ти е нужна само една дантелена риза или рокля. А понякога и червеното червило, косата на нежни вълни и цигаре също вършат работа.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.