Следва

Kiss my AIRs!

Поглезена, пролетна, здрава - как да направим пролетен детокс!

Пролетната умора се състезава с топлото време...

Health преди 7 години

Пролетната умора се състезава с топлото време и когато искам да прекарам по-голямата част от деня с чаша кафе и книгата, която отлагам от няколко месеца на открито, просто не ми се получава.

Затова решавам да изчистя организма си от излишните токсини, да правя йога, да тичам в парка и изобщо всички онези така типични за този сезон решения. Обикновено тичането отпада на третия ден. Йогата винаги е добър начин да започна деня, не е силова тренировка, но все пак ме събужда и тонизира повече от чаша черен чай.

Добавям една ябълка и някакъв друг плод по избор към деня си, както и DetoxiFive, жестоко добър натурален помощник за изчистването на организма от всички токсини.

Пет различни билки в продукта на една от най-качествените фирми за хранителни добавки, представени у нас - Botanic, се борят за това, в никоя система от организма ни да не останат натрупани токсини. Това са:

- андрографис - пази нашия черен дроб, стимулира имунната система и с горчивите си качества спомага за забързване на процесите по пречистване на тялото.

- леспедеза - кръвта и бъбреците ни са защитени от тази малка вълшебница. И, ако някой си мисли, че само черният дроб е отговорен за пречистването на организма ни, нека си помисли пак.

- мащерка - за белия ни дроб, който поглъща замърсения въздух около нас в продължение на 24 часа, всеки ден.

- репей - освен че прави кожата и косата ни по-красиви, спомага за прочистването на лимфата и кръвта и укрепва съединителната тъкан.

- селен, органичен - един от най-силните и мощни антиоксиданти. Пази от токсичния ефект на тежките метали и се грижи за сърцето.

Това са моите топ пет за старт на пролетта, събрани в едно хапче. Така мога да спра да се безпокоя за нередовното хранене, замърсения въздух, химикалите в храните, медикаментите, алкохола и всичко друго, което е източник на замърсяване за нашия организъм. Не се учудвам на темпа, с който се случва детоксикацията - при комбинация от това ниво, нещата стават бързо, забелязващо се, от мен и околните, и силно стимулиращо.



Чисто ми е, като ново начало. Като тетрадка, току що разлистена, за записки под възглавката на една здрава и нова пролет.


 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.