Следва

wagamama: Още едно любимо място на звездите

„Почисти и пътувай“ за "Чист дом, чиста страна" с Cif & Domestos

Страхотно впечатляващо и зареждащо е, че за четвърта поредна година големи брандове, като Cif & Domestos подпомагат ежегодната...

All About Life преди 7 години

Страхотно впечатляващо и зареждащо е, че за четвърта поредна година големи брандове, като Cif & Domestos подпомагат ежегодната национална кампания "Чист дом, чиста страна", чиято кауза е да почисти и възстанови красотата на различни български исторически паметници, градски пространства и природни забележителности. Тази година кампанията стартира под мотото „Почисти и пътувай“, като в рамките на инициативата ще бъдат почистени три локации в различни точки на страната, които всеки може да предпочете със своя глас в специално създадения за целта сайт - www.cleanandtravel.com. А най-логичното домакинство за каузата бе предоставено на свежите хора, отдадени на природата и човешките ценности, от „Клуб на пътешественика”.



Всеки желаещ ще може да “Почисти и пътува“ в два етапа. В първата фаза пътешествениците-пазители на българския исторически дух ще имат възможност да гласуват за една от общо 8 дестинации, подбрани съвместно с онлайн портала за странстващи природозащитници NasamNatam, заради тяхната културна стойност и местоположение.



Ето ги и преложенията: Фонтанът и чешмата на центъра в град Троян; Музеят на Солта в Поморие; Самуиловата крепост; Паметник на Калифер войвода в Калофер; Мавзолеят-костница на Априлци в Копривщица; Мемориалът „Априлци и Антонивановци“ в Батак; Общинският младежки дом в Шумен; Къщата-музей „Никола Войвода“ във Враца.
Във фаза номер 2 на инициативата локациите, събрали най-много гласове, ще получат професионално почистване от Cif & Domestos, в което ще се включи както екипът на компанията, така и местни доброволци. Участниците в онлайн гласуването всяка седмица имат шанса да спечелят награда съгласно публикуваните условия на гореспоменатия сайт.

“Почисти и пътувай”
е част от "Чист дом, чиста страна" - кампания за почистване на обекти с голяма национална значимост, която до момента е подкрепена от над 150 000 човека. В рамките на инициативата Cif & Domestos почистват редица паметници в София и страната, 10 училища и много градски площи.

Гласуването за една от 8-те локации може да бъде направено на сайта до 7 май, включително. Така че, ако обичате да съчетавате приятното с полезното и се окаже, че някоя от точките, нуждаеща се от рефрешване, ви е любима, носи ви сантимент или смятате, че най-много заслужава, гласувайте за нея. А вашият „глас” може да ви итведе на едно незабравимо и страхотно приключение!

More All About Life