Следва

Fashion battle: Слънцето в очите ми!

Главните модни тенденции Пролет/Лято 2017-та: Neon

Една от особено забележителните тенденции за Пролет/Лято 2017-та е тази с неоновата цветова палитра...

All fashion преди 7 години

Една от особено забележителните тенденции за Пролет/Лято 2017-та е тази с неоновата цветова палитра. Флуоресцентните тонове на розово, жълто, зелено, синьо и оранжево, заемат немалка част от дизайнерските колекции за сезона в разнообразие от внушения - от street wear до елегантни слип рокли. Със симпатични ежедневни предложения се включват имена като DKNY, 3.1 Philip Lim и Alexander Wang, където монохромните плетени ансамбли се редуват със свежи оувърсайзд силуети. Що се отнася до вечерните интерпретации, то там забележителни примери дават Delpozo и Jason Wu - деликатен цветен детайл, поместен в иначе по-строгия ансамбъл при първите; фина като паяжина материя, обгръщаща тялото в деликатен миди силует при Jason Wu.

Макар и трендът сам по себе си да е прекалено ярък, всъщност той би могъл лесно да се прокара в почти всеки дамски гардероб с лекота - микс с преобладаващо неутрални слоеве, или чрез интерпретация на спортния тренд Atheleisure, за който ти разказахме тук…

На снимката горе: Chromat


Alexander Wang


Maison Margiela


Stella McCartney


Marc Jacobs


Barbara Bui


Versace


Off-White


Jason Wu


Milly


Sies Marjan


LRS


Delpozo


DKNY


3.1 Philip Lim

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.