Следва

Душ преди лягане: ЗА–ДЪЛ–ЖИ–ТЕЛ–НО и много здравословно!

Моден ексхибиционизъм: Малка /не/разхвърляна чантичка

Досущ като "малка спретната къщурка" дамските ни чанти побират живота ни!...

All About Life преди 7 години

Досущ като "малка спретната къщурка" дамските ни чанти побират живота ни!

Никак не се шегуваме, дори в най-малките модели от тези аксесоари сме в състояние да натъпчем толкова много неща, че да спасим поне десет момчета в нужда!

Неизменен елемент от модния аутфит, вечен любовник, изконна половинка. Малката чанта е винаги до нас - във всякакви цветове, с всякакви форми и с какви ли не акценти. Както казахме вчера ТУК, тази пролет тя ще е звезда по градските улици. Именно и заради това решихме да извадим с размах и да се похвалим с нашите най-най-любими клъчове, които са толкова прекрасни, или пък скандални, или пък различни от всичко, че редовно ги използваме като жесток акцент към фешън визията си.

Коя в каква малка чанта крие най-ценните си работи:

Габриела

Чанта Prada
По принцип съм верен почитател на клъчовете, но през последните няколко месеца малките чантички с дълга дръжка страшно ми харесват. Тази ми е особено любима заради непретенциозния си силует и готиното съчетаване на оранжево с червено. Единственият недостатък е, че не побира всичко необходимо, но какво пък, нали аз съм си я избирала...
 

Цветина


Чанта Pull&Bear
Купих си я, защото ми трябваше като аксесоар за определена визия. И оттогава не мога да спра да я нося. Този прекрасен пастелено син цвят е жесток и е супер подходящ за пролетните дни. Малка е, но има две отделения и наистина побира страшно много джунджурии. Толкова ми е удобна, че се наложи да си купя още една, но в друг нюанс.
 

Йоанна


Чанта ръчна изработка
Семпла, кожена малка чанта. Класически модел. Супер много я обичам, скъп спомен, и любим аксесоар.
 

Елена


Чанти Jil Sander-ляво и Moschino-дясно

Ако се чудите дали една малка мека чантичка може да те накара да се чувстваш зверски щастлив всеки път, в който въпросната е в ръцете ти, отговорът е да. Конкретно, ако става дума за тази чантичка. Мек велур с най-висок стандарт на обработка, дебела златна верига, дори две, вместо дръжка и секси бежов сатен отвътре за разкош, при отваряне, докосване и показване на приятелки. Тотал щета за завистниците, тази хубавица е щампована със свещените две думички Jil Sander и е находка от преди време, която боготворя!

Всеки има крейзи моменти, за които после се чуди, мае, пули и втрещява, като как така стана, че си ги причини. Е, подобен е случаят и с тази "лодчица", нечовешки кич, в приятно спретнатия и нахален комплект с марката си - Moschino, и почти твърдата вероятност, че никога повече няма да се случи да бъде показана извън гардероба. Особеност, която я прави симпатична - стои много по-готино на зимни аутфити, вероятно защото е от зимна юбилейна колекция на италианския бранд, отколкото на буквално преведени летни. Абе, гадна, но готина.

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Аделина Дуцкинова

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.