Следва

Да или Не? Евтината колекция на Виктория Бекъм!

Красотата на устойчивостта: H&M Conscious Exclusive 2017

Сетивата ни са във възторг от красотата и чувствеността, които пръскат от колекцията Conscious Exclusive на H&M за 2017 г...

All fashion преди 7 години

Сетивата ни са във възторг от красотата и чувствеността, които пръскат от колекцията Conscious Exclusive на H&M за 2017 г.

Всеки модел е изработен от устойчиви материали, включително BIONIC® – фин полиестер, изработен изцяло от рециклирана пластмаса от крайбрежни отпадъци.

Колекцията, създадена за специални случаи, ще се появи на 20 април в около 160 магазина на H&M в целия свят (в България в магазин H&M на бул. Витоша 6), както и онлайн.

„Conscious Exclusive на H&M показва как най-добрият стил може да включва грижа за планетата и да помогне за опазването ѝ в бъдеще. Това е толкова атрактивна колекция! Моделите в нея са изработени от устойчиви материали и ще искате да ги носите много сезони напред“, казва пък лицето на кампанията и основател на Elbi (дигитална платформа, свързваща потребителите с широка мрежа от благотворителни каузи и организации) Наталия Водянова.





Освен основната дамска колекция, Conscious Exclusive за 2017 включва и селекция от мъжки облекла, които ще се продават ексклузивно онлайн на hm.com, както и избрани облекла за деца - красиви разкроени рокли в смес от коприна и органичен памук за момичета, както и сако, панталон и риза от памук за момчета.



Също така, за първи път колекцията Conscious Exclusive показва и набор от три екологично сертифицирани парфюмни масла. Ароматите са унисекс и могат да се използват поотделно или да се смесват помежду си за още по-разнообразна игра със сетивата.

More All fashion