Следва

Кой кой е в КРАСОТАТА днес: Rene Furterer

Мирише на пролет! Най-атрактивните парфюми за най-уханния сезон от годината

Светът на дамските парфюми е пълен с класически и елегантни аромати, които с течение на времето са се превърнали в истински култ...

Body преди 7 години

Светът на дамските парфюми е пълен с класически и елегантни аромати, които с течение на времето са се превърнали в истински култ. Въпреки това през последните няколко месеца, много марки представиха няколко новаторски, необичайни и незабравими аромати, които няма как да не споменем.

Флоралните нотки остават абсолютен фаворит, но тази година са представени по необичаен начин – благодарение на необработените, концентрирани и богати натурални есенции, се докосваме до автентичните природни ухания. А пък за онези от нас, които имат нужда от освежаващо докосване, могат да се одадат на магията на нотките от градински чай и краставица.

Maison Margiela 'Replica' Lazy Sunday Morning

Най-впечатляващите парфюми са вдъхновени от моменти и места, богати на силни емоции. Този цветен аромат с нотки на крем, пачули и бял мъх, извиква образа на спокойна неделна утрин.



The Library of Fragrance

От 1996 година насам The Library of Fragrance открива нов и необичаен поглед към света на ароматите. Ню Йоркската марка черпи вдъхновение от всички ухания в природата и омагьосва именно онези, които предпочитат да не се вземат прекалено на сериозно.


Jo Malone Wood Sage and Sea Salt Cologne


Солените и дървесни нотки в аромата на английската модна къща, извикват спомена за една вечерна разходка по брега на морето, екзотична, романтична и със сигурност незабравима.


& Other Stories Fleur de Mimosa

Този цветен аромат комбинира в себе си няколко силни есенции, които заедно създават една експлозивна вълна от сладникаво ухание. Букетът от мимози се подсилва от топлите нотки на бадем и бергамот.



Le Labo Jasmin 17

Един аромат за него и нея, наситен с нотки от нероли, портокалови цветчета, сандалово дърво и жасмин.



Byredo Blanche

Ухание, което носи нежността на белия цвят: чист, простичък, елегантен и дискретен. В него можем да открием бяла роза, розов пипер и ванилия.



Marc Jacobs Cucumber

Изключително ободряващ аромат, идеален за по-топлите месеци благодарение на успокояващото действие на зелените нотки и свежестта на есенциите от краставица, фрезия и мускус.



Diptyque Ofrésia Eau de Toilette

Противоположностите се привличат: от смесваането на деликатната фрезия и наситения черен пипер, се ражда един елегантен и загадъчен аромат, който със сигурност ще се превърне в класика.



Tom Ford Velvet Orchid

Ултра женствен и наистина луксозен аромат. Прелъстителен и невероятно траен, в него можем да усетим нежните нотки на орхидея, ванилия, портокалови цветчета и зюмбюл.



Zadig & Voltaire This is her!

Няма как да пропуснем аромат, за който говорихме толкова дълго! Женствен, ориенталски, с нотки на жасмин, ванилия, розов пипер и цветчета от копринено дърво.

More Body