25 Fashion въпроса: Деси Цонева

Говорим за мода, това ни е работата. Установяваме с годините, че темата е безкрайна...

Говорим за мода, това ни е работата. Установяваме с годините, че темата е безкрайна, дълбока и супер интересна, главно защото търпи развитие.

В новата ни рубрика "25 FASHION въпроса" ще предизвикаме личния стил и начин на потребяване на модата на готини и популярни хора, които, реагирайки на питанията ни, ще издадат без какво не могат, за кой дизайнер убиват, кое пропускат на щанда на фешън на драго сърце и кое с кое, без никой да очаква, биха съчетали ей сега, в този миг.

Обичаме дръзки модерни жени, защото гардеробът и стиловете им са необятни, а ние сме досущ като Алиса и се губим в Страната на чудесата.

Тя е от тези непокорни момичета, които моментално забелязваш - просто няма как, не само заради фешън дрехите, а и заради гласа и красивото излъчване. Деси Цонева е днешното дръзко градско момиче, на разположение на кръстосания ни, но пълен със симпатия фешън огън:

1. Модерно в главата ми е?
Собствения ми стил, съобразен с тенденциите.

2. Със стила си на обличане изразявам?

Коментари: 4

M
Marianna (2017/08/14 / 21:55)
Не намирам нищо уникално в нея! Невъзпитано, нахакано и разглезено същество! Не ми е симпатична, не намирам в нея нищо творческо или надарено. Модни линии или фондации - всичко е на гърба на известността на баща и. Междувпрочем - и майката си прави ПР на негов гръб. Изключителна наглост.
K
Kikik (2017/03/26 / 10:06)
Симпатизирам на нейната непосредственост и липса на поза. Харесвам такива качества в публичните личности. А роклята с ресните е зашеметяваща!
Елена (2017/03/24 / 15:34)
Хубава фигура, готино лице, но има нещо мрачно в това момиче. Симпатична ми е, де, още от Брадъра, но има някакви демони скрити там :)
M
MissJ (2017/03/24 / 15:00)
Уникална!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.