Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 27 март до 2 април

MTV обяви първата група от изпълнители, които ще вземат участие в MTV Presents Varna Beach

Вчера, MTV официално обяви първите изпълнители, които ще взривят сцената на варненския плаж по време MTV Presents Varna Beach...

Music преди 7 години

Вчера, MTV официално обяви първите изпълнители, които ще взривят сцената на варненския плаж по време MTV Presents Varna Beach – най-мащабното музикално събитие през 2017 г. в България. Това невероятно събитие на живо ще бъде записано и излъчено многократно в мрежата на MTV по целия свят.

С обявяването на първите изпълнители, вълнението на публиката и активността на потребителите в социалните мрежи в България нараства с всеки изминал момент.

Първите имена, които музикалната телевизия обявява са:

Steve Aoki

Това е първият път, когато Стийв Аоки, ще пуска музика в България и е сигурно, че ще направи невероятно шоу на изключителната MTV сцена. Той е световна звезда, номиниран за наградите Грами (Grammy), известен като един от най-неуморните артисти. Стийв Аоки е DJ, заемащ първите места в световните класации. Той е избран за Най-добър DJ на Америка. Познат с това, че създава невероятна атмосфера на събитията, в които участва, като водеща звезда на големи летни фестивали по целия свят, както и в мега-клубове в Лас Вегас и Ибиса.

Tinie Tempah

Неподражаващият парти стил на Тайни Темпа в разбиващия класациите Not Letting Go, направи песента седмият му хит номер 1 във Великобритания.

Тайни притежава също толкова много първи места в класациите на Обединеното Кралство, колкото и Майкъл Джаксън, U2, Кайли Миноуг, Роби Уилиамс и Елтон Джон.



Gorgon City

Това ще бъде най-голямото участие на Горгон Сити (Gorgon City) в България. Феновете със сигурност ще бъдат впечатлени от невероятното шоу, което те ще направят на варненската сцена.
След излизането на албума Sirens, Горгон Сити се сдобиват със слава и признание. Вдъхновяващи парчета като Imagination, Ready for Your Love, Go All Night, Unmissable и Here For You се превръщат в удивителни хитове в класациите, звучат във всички световни клубове и вдъхновяват цяло поколение младежи.

R3WIRE VARSKI

R3WIRE & VARSKI, още едни изпълнители, които за първи път ще посеят България. Благодарение на своята страст към музиката обединяват сили през 2010 г., бързо се сработват и се превръщат в едно динамично дуо, което подлудява публиката.

Талантите им не остават незабелязани и през 2011г. Ministry of Sound ги наема да оглавят новият им студентски проект „Unitrash“. През 2013 г., след две изключително успешни години с национални и международни участия, R3WIRE & VARSKI са избрани от MTV да се присъединят към новия им екип, за да се превърнат в музикални куратори, домакини и посланици на новата клубна дивизия на MTV “CLUB MTV“.

Poli Genova

Първият български изпълнител, който ще участва на MTV Presents Varna Beach – това е талантливата Поли Генова. Поли е артист и автор на песни с изключителни вокални способности. Нейни песни са оглавявали българските музикални топ класации.

Поли Генова беше българският представител на Евровизия, като нейната песен бе класирана на престижното четвърто място в конкурса. Това е и най-високото място, което родна звезда е достигала на това международно музикално събитие. Песента на Поли “If Love Was a Crime“ заема първо място и в българските музикални класации.

Steve Aoki, Tinie Tempah, Gorgon City, R3WIRE & Varski и Поли Генова са първите артисти, които ще вземат участие в MTV Presents Varna Beach на 15 юли. Очакваме още изключителни международни зведзи, които ще бъдат обявени допълнително.

MTV Presents Varna Beach ще се проведе на 15 юли 2017 г. Ранните билети ще бъдат пуснати в продажба на 31 март 2017 г., в 10.00 часа.

Всички подробности можете да научите на официалната интернет страница на събитието, както и на Facebook страницата.

More Music