Седмичен ХОРОСКОП - 27.03 - 02.04

Astro преди 7 години

От 27 март до първите няколко дни на април, две планети се намират в така наречения „секстил“ – Марс и Нептун. Фазата, в която секстилът поставя две планети, се отнася по-скоро към практическото реализиране на нещата. И макар двете планети да имат афинитет една към друга, то те носят и особено напрежение помежду си. Това поражда нови предизвикателства за повечето зодии, което предизвиква поривът и нуждата за промени, вземане на решения и разрешаване на проблеми и задачи.

Марс е активен и мъжки, а Нептун е много неясен и криещ изненади, което оказва влияние върху нашите дълбоки вътрешни чувства. Когато тези две планети са поставени в подобно положение, духовното израстване, равносметките и личните победи се превръщат във факт.

Новолуние в Овен ни очаква на 28 март, което се позовава на силата на новото начало. Това е най-съществената част от регенеративната мощ на периода, която ни кара да започнем отначало. Настъпва време, в което нови пориви се зараждат у нас и преоткриваме себе си. Появяват се емоции, които ни насърчават да вършим всичко по-уверено и настоятелно.

Очакват ни дни на вдъхновение и щастие, а от нас зависи да използваме тази положителна енергия в наша полза.

Хороскоп

Още от Astro