Следва

3D vibes само с adidas Originals

Играй и СПЕЧЕЛИ най-перфекната SPA грижа за здрава коса на Rene Furterer

Играй и СПЕЧЕЛИ най-перфекната SPA грижа за здрава коса на Rene Furterer!

All About Life преди 7 години

"С косите ми обичам да играеш...
И с пръсти да ги рошиш, като вятър..."


се пееше в онова готино бг-парче. Е, и ние искаме да ги роши, и ТОЙ, и вятъра, но само когато са в топ-форма, жестока кондиция и великолепно изобилие. Иначе, не!

Не казваме нищо ново, една жена е ЖЕНА още повече, когато косата й е ВЕЛИКОЛЕПНО гледана, поддържана, уханна и обемна. Това е равнозначно на енергия и сила, освен на красота и сексапил. 

Затова и днес, пролетно, стартираме една готина игра за красива коса, рецептата за която е проста, макар и с 60-годишна история. Това са вълшебните продукти, изцяло естествени и с много силно естетично действие на лидера в грижата за косата - френската фирма Rene Furterer.


Ето я и нея: 5 от вас ще имат щастието да спечелят жестоките 5 Sens и Complexe 5, новите попълнения в гамата на марката за хидратация:

- подхранване и защита 5 Sens, която съдържа уникална комбинация от 5 натурални растителни масла и
- основната грижа за красива коса върху здрава кожа Complexe 5.

При следното условие: Пратете ни на добре познатия мейл [email protected] вашите домашни рецепти за коса, които включват етерични масла. Всякакъв вид, във всякакви комбинации и съотношения, стига само да са изпитани и достатъчно добри. Такива, каквито са комбинациите на Rene Furterer.

Очакваме интересните ви съвети до 10 април 2017 г., ден по-късно ще обявим и късметлийте. Бъркайте, нанасяйте, заздравявайте, бъдете красиви и споделяйте тайната си. SPA за косата е нашият пролетен дар за вас. От най-добрите в бранша.

Дерзайте!   

More All About Life