Следва

Марк Джейкъбс Есен/Зима 2009 без Виктория Б.

Теория на кореспонденцията

Тази седмица в Теория на кореспонденцията залагаме на един много по-лек не софийски стил, който е едновременно много шик, стилен и модерен....

All fashion преди 14 години

Тази седмица в Теория на кореспонденцията залагаме на един много по-лек не софийски стил, който е едновременно много шик, стилен и модерен. Все пак черното е цвят, към който посягаме винаги, когато не можем да се сетим какво да облечем.

Днес тя е в дълга черна пола с акценти в светлобежово, в светли високи кецове и в черна oversize блуза от лек вълнен трикотаж. Той е с черни джинси, бели кецове от канава, черна блуза от фин вълнен трикотаж и в  t-shirt в светлобежово.

Тук освен че си приличат по цветовите комбинации и малките акценти в бежово, те си подхождат и в стила като цяло. Можеш веднага да познаеш, че са заедно по онова леко и небрежно облекло тип „излизам до магазина”.


Точно това е и причината, поради която ще познаеш, че са заедно. А именно леките дрехи, които не са специално и умишлено подбрани и които създават впечатлението за връзка.




Ако и ти искаш да постигнеш подобна визия, никак не е трудно.

Ето как:

Той носи памучни панталони Benetton, 69 лв, тениска Capasca, 39 лв, кецове Camper от Fan Point, 145 лв, пуловер от фин вълнен трикотаж Ben Sherman, 119 лв
 

Тя е с пола от фин вълнен трикотаж и коприна Y’s от ALL U RE, блуза от фин вълнен трикотаж Ann Demeulemeester от ALL U RE, обувки от Fan Point, 149 лв
 

За да сме изчерпателни в защитаването на теорията на кореспонденцията, ще ти показваме още изпълними родни аутфита. Ако пък ти познаваш двойки, които всякак си кореспондират, може да сте ти и твоят любим, просто ни изпрати снимка на адреса в Контакти, а ние ще я публикуваме.


Модели: Марияна Тумбева и Георги Русев от МА "VISAGES"
Благодарим за любезното съдействие на Галерия "Ракурси".

More All fashion