Следва

Love to quote: "Да ме обичаш е като да дъвчеш перли" или просто Лейди Гага

Нежна е нощта! Нахранена с любов...

Редовно будувам до късните часове...

Food преди 7 години

"Хайде, лягай си вече", викат ме от другата стая, но вопъл като този не стига до мен, всички в уютната ни ръкавичка, наречена дом, знаят, че редовно будувам до "рано", защото и работата, и мисленото, и чувстването ми тогава вървят по-леко и с по-полезни изводи.

Дължи се, предполагам, на тишината, на ТЕХНИТЕ очи и на собственото удоволствие от това да съм сама със себе си. В моменти като този, моменти от нежни нощи, ми трябва само открехнат на педя пролетно небе прозорец, и порция свежест в бурканче.



Меко одеало флиртува с муцунка, любопитни очи се заиграват с готина книга, небцето се влюбва в мекотата на вкуса. Засищам сетивата с нежност, натрупана така, интимно, тя ще ми се отплати стократно утре, през деня. Activia-та, избрана от мен, сценарист на вечер като тази, е със Спелта и маково семе, от Special Collection линията на марката.

Наоколо сме всички, всеки със своите, различни вкусове и чаровни, макар и късни нощни градски  преживелици, фантастични и различни, всеки път.

Гъсти мигли натежават, крачките сами поемат към леглото, оставям затворени модните книги, докато дойде сутринта. Чаша чай, порция Activia, любовта на две кучета и отново съм аз. До довечера, когато ще застеля смисъла с преживелиците на едно сърце.

Нахранено с любов...
 

More Food