Следва

Oddisee ще ни разтърси с жесток хип-хоп

Петте любими парчета на Деси Андонова

Очарователен миньон с изключително секси излъчване и жесток стил...

Music преди 7 години

Очарователен миньон с изключително секси излъчване и жесток стил, няма въобще да споменаваме умопомрачителният глас, защото Деси Андонова е толкова безобразно обаятелна, че нямам да не я помните от Sentimental Swingers и Phuture Shock.


Сега, след успеха на Easy, първият сингъл от предстоящия й албум, DESY вече е готова и с вторoто парче, което с нетърпение очакваме да чуем на живо. Ще се насладим на трака Love на 6-ти април в Sofia Live Club, където Деси ще ви зарази с магнетичната си харизма!

Но преди това, ще разберем кои са любимите парчета на чаровната певица, каква музика я зарежда и с кои мелодии ни черпи:

V.S.: Деси, толкова си усмихната, че няма как да не те помолим да ни издадеш тайната си в пет парчета. Кои са те?
Д.А:
Много е трудно да избереш "Петте си любими песни" - слушам, живея, правя, работя музика и с музика, тя е основен елемент от живота ми - разнородна, разностилна - няма как да сведа любимите си до 5. За да не съжалявам после - ще кажа първите пет които ми хрумнат, които са ме вдъхновили в някой етап от живота ми - далечен и настоящ.

What a wonderful world - Louis Armstrong

С две думи "чиста радост“! 


 

A Guy Called Gerald - Hurry To Go Easy (feat. Lady Kier)

Една от първите плочи, които си купих когато станах диджей. Тогава беше много трудно да се информираме какво се случва, да купуваме музика и да сме актуални - нямаше интернет..Пусках house, drum and bass, broken beat и garage - крайно непопулярни стилове по това време. Албумът беше страхотно попадение за мен, а тази песен беше истинско съкровище.





Black Coffee - Ella Fitzgerald

Казват, че джаза не е за всеки и са прави. Трябваха ми години, за да открия и да се потопя в тази музика и сега тя е извор на постоянно вдъхновение за мен, а тази красива песен, в изпълнение на една от най-великите в джаза е учебник по приложна магия.




Hiatus Kaiyote - Nakamarra

Това парче ми хрумна, вероятно защото ми се иска повече хора да открият тази банда, много много да им хареса, някой промоутър да ги покани без риск да фалира генерално и безвъзвратно (а напротив) и да ги чуя на живо без да се налага да ходя в чужбина.





Kan Wakan - I Would

Една от песните (може би любимата ми), които ще изпея на представянето на албума на Kan Wakan на 21.05. в Sofia Live Club. Много красива и вълнуваща музика... 

More Music