Love to quote: "Да ме обичаш е като да дъвчеш перли" или просто Лейди Гага

Тридесет, плюс една отгоре! ЧРД, Стефани Джоан Анджелина!...

Тридесет, плюс една отгоре! ЧРД, Стефани Джоан Анджелина!

Или просто - да изпием едно за здраве на Лейди Гага, която днес празнува 31 години. Дръзката певица неведнъж ни е изумявала с модните си екстремни избори или пък с бюти визиите си, които са на ръба на откаченото и екстравагантното.

Много добре знаем, и ние и вие, че в повечето случаи, Гага и странното й държание си имат определено послание, защото изпълнителката подкрепя не една и две важни каузи. Абстрахираме се от фешън вкуса й и днес се носим по трептенията на гласа й.

Коментари: 3

L
little miss sunshine (2017/03/29 / 20:03)
Годините наистина действат разкрасяващо и помъдряващо при тази уникална жена, гласище и талант!Преди ми беше малко кукувица, която прекаляваше с това да бъде различна /уж себе си/, но след Ейми се кротна и преобрази.Много смислена статия по случай ЧРД на по-великата от Бионсе!
B
budimir metalnikov (2017/03/28 / 14:26)
В спокойствието на предизвестеното на арт успеха е и участ -ието на това момиче в най-великия продукт на популярната култура- ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ СЕРИAЛ the TV SHOW <b>"THE SOPRANOS" </b> мисля, че беше в третия сезон <br> https://www.youtube.com/watch?v=QrainCFg9BU <br> https://en.wikipedia.org/wiki/The_Telltale_Moozadell
Q
QueenGeek (2017/03/28 / 13:11)
Еййй, жестоко е това "Да ме обичаш е като да дъвчеш перли"<3

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.