Следва

Една кампания срещу сексуалното насилие, която наистина има топки

Моден ексхибиционизъм: Секси крачета в пролетни чепици

Крачим гордо по забързаните градски улици...

All About Life преди 7 години

Крачим гордо по забързаните градски улици, закъсняваме за работна среща, обаче ни е толкова готино, че слънчицето пече, че няма накъде.

Акцент в аутфита ни за днес са пролетните обувки, които вече без притеснения и угризения, че другите ни гледат като извънземни, сме извадили от дрешника.

Ниски и спортни, със заострен връх или дебел ток, безбожно скъпи, но вечни - чепиците за топлите дни са толкова любими, защото ни напомнят, че съвсем скоро крачетата ни ще са заровени в пясъка, преди това обаче ще трябва кокетно да забършат поглед или два по градските паважи.

Коя с какви обувки за топли дни се отличи днес! Бъдете нащрек лежерния следобед може някъде да мернете тези крачета:

Габриела


Обувки Patrizia Pepe
От много време насам се каня да си взема един чифт Мери Джейн. Супер много ми харесва силуета им, а всъщност никога не съм си купувала такива. Този чифт бързо ме печели с високия си, но и удобен ток, както и нежния розов тон!

Йоанна


Кецове Calvin Klein
Страхотно, ново пролетно попълнение! Супер удобни, спортно- елегантни кецове, подходящи за различни "fashion" визии. Класически, семпъл модел. Обожавам го!
 

Цветина


Обувки House of CB
Класиката - ярко изкушаващо червено, лак и заострен връх. Любими са ми откакто ги купих и едва изчаках да стане пролет, за да ги изкарам на разходка отново. Редовно ги комбинирам с мрежести чорпаки, защото е ултра секси и супер тренди!
 

Елена


Обувки Chanel
Те отлежават в черната си скъпоценна кутия от декември насам, когато си ги самоподарих за Коледа след като слушах през цялата година преди това зверски. За него, вечният двуцветен модел без пета на Chanel, сме писали ТУК и ТУК, а относно визията и характера им смеем да твърдим, че това е вечната дамска обувка. Без аналог, тя е от типа веществени случвания, които имат способността да надживяват любови, мъже, епохи, периоди, дори животи, и да остават точно толкова влюбени в модата като начин на живот, колкото в онзи първи миг на създаването им от Мадмоазел в далечната... Убийствени любовници на дънките с висока талия, т-шъртите и добре скроените блейзъри, те точно толкова отлично пасват и с дългия шлифер, и с късата рокля, и с всичко.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.