И момчетата също плачат. След секс

Жените винаги сме етикирани като лепки, емоционално зависими и много влюбчиви...

Жените винаги сме били етикирани като лепки, емоционално зависими и много влюбчиви. Редовно се случва така, че ние да лапнем жестоко и да се оплетем в мрежите на любовта, без дори да разберем.

Оказва се обаче, че мъжете далеч не остават по-назад от нас. Те също са чувствителни и емоционални, особено подчертано преди и след секс. Моментите, в които, след евентуалния оргазъм, буквално ти се доревава!

Силните половинки са също толкова уязвими и податливи на пост-секс-депресията, колко и жените! Знаем, че ще зяпнете с отворена уста, но въпреки огромното удоволствие, което обикновено идва с експлозивния оргазъм, никак не е необичайно за хората да почувстват вълна от тъга скоро след акта, дори и сексуалното преживяване да е било върховно.

Всъщност емоционалният взрив може да продължи от пет минути до два часа и дори си има медицинско название:post-coital dysphoria (PCD).

"Всички предполагат, че това, което се случва в спалнята е нормално, но има широк спектър от реакции след емоционалния секс, известен като фазата на решението", казва специалистът Робърт Швайцер.

Всички знаем, че нежните представителки си поплакват след умопомрачително готин секс или пък след емоционална война между чаршафите. Изненадата е, че всъщност господата не са по-назад и редовно им се случва да искат да проронят по някоя сълза след като свършат.

Едни смятат, че пост секс "блусът" се случва заради усещането, че с половинката ви свързва само секс. Много от дамите се озовават във вихрушката и не след дълго осъзнават, че няма "Обичам те!" или "Трябва да се видим довечера".

Други пък са на мнение, че ниските нива тестостерон и пълната липса на оргазъм могат да са главни виновници за депресивното и сълзливо усещане след секс.

Коментари: 1

Q
QueenGeek (2017/03/30 / 14:45)
Ти да видиш...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.