Прекрасна на 58: Мишел Пфайфър за американско издание

Много красиво изглеждат тези кадри с вечно сексапилната Мишел Пфайфър. На 58, тя е точно толкова прекрасна, колкото и на всяка друга възраст...

Много красиво изглеждат тези кадри с вечно сексапилната Мишел Пфайфър. На 58, тя е точно толкова прекрасна, колкото и на всяка друга възраст, завършваща на 8, на която я помним. Радостно е, че тези кадри се появяват в цялата им прелест, защото е факт, че госпожа Пфайфър имаше известна, некратка при това, пауза в появяванията си пред публика.

Именно за това оттегляне за известно време и завръщането си в последно време говори актрисата в интервю за американското издание Interview, в който разговор й акомпанира режисьорът Дарън Аронофски. Именно той режисира драмата The Wizard Of Lies с Дженифър Лорънс в главната роля, с участието на Мишел.

Друг проект, който чакаме като фенове на Пфайфър е екранизацията по романа "Убийство в "Ориент експрес" по Агата Кристи, в който са ангажирани още Джони ДепПенелопе Крус и Дейзи Ридли. Да гледаме Мишел в ролята на разговорчивата мисис Хабърд ще можем тази есен.

А дотогава попиваме зрялата й хубост и се стараем да откраднем мъничко от нейния женствен майсторлък.

Коментари: 3

Елена (2017/03/30 / 13:24)
Жестока е Мишел!
L
little miss sunshine (2017/03/29 / 20:16)
Да, класа!Тя е несравнима!Любима ми е от дете. Но пък у нас си имаме Теодора Духовникова :)
K
Kikik (2017/03/29 / 19:52)
Класа!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.