Следва

Opel

Месечен ХОРОСКОП - Април 2017

Април месец ще ни дари с Новолуние в Телец на 26-и. Телецът се управлява от Венера, която, поемайки юздите...

преди 7 години

Април месец ще ни дари с Новолуние в Телец на 26-и. Телецът се управлява от Венера, която, поемайки юздите, помага и благоприятства отношенията ни, отваря чувствеността ни и отново ни дава очи за красотата и изобилието от земни подаръци, на които можем да се радваме в живота си.
Април иска от нас да преодолеем страха и простия стремеж за оцеляване, отивайки много отвъд тях. Периодът ни предлага изобилие от позитиви, карайки ни не само да виждаме красотата наоколо, а и да създаваме красиви неща и благодат в живота си. Защото, в крайна сметка, не можем да живеем постоянно в страха и финансовите тревоги. И, ако досега сте се придържали към старите си лоши навици, то това Новолуние ще ви даде възможността най-после да прогледнете и да видите какво ви дърпа назад, а вие, от своя страна, да се изстреляте право напред.

Призивът на Венера е, че красотата ни вдъхновява и изцелява: музика, изкуство, книги, танци – всичко това е една „пилешка супа“ за душата ни. Този „тунинг“ на житейската ни настройка ще отвори всичките ни сетива: вкусът, звукът, мирисът, цветовете – всичко ще е в пъти по-ярко, което ще ни помогне за освобождаването от страха и напрегнатостта на ежедневието.
Всички зодиакални знаци ще имат ясна представа за бъдещето си в този период. Сега е моментът за равносметки в отношенията с хората от обкръжението ни, за което все избягваме да направим, когато монотонността на ежедневието ни повлече. И трябва да се запитаме: Правим ли всичко от сърце? Обичаме ли себе си и грижим ли се за нас самите със същата готовност, с която го правим за любимите си хора? Април ще ни поучи, че тези въпроси, както и техните отговори, са от решаващо значение, за да продължим напред.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Пред вас стои месец, който ще окаже силно влияние върху това как ще върви личният и професионалният ви живот занапред. Април може да бъде невероятен период за жените Овен, особено ако имате търпението да разгледате всички предложения, възможности и ситуации добре, преди да реагирате. Това се отнася както за положителните, така и отрицателните неща, с които се сблъсквате.
Точно сега знаете как да изразите всичко, което бушува у вас. И не, няма да се задоволите с нищо половинчато и посредствено!
Около 8-ми и 9-ти април сте склонни да попаднете в капана на монотонността, което няма да бъде добре за вас – ще се почувствате неудовлетворени от всичко около вас. Не позволявайте това да се случи и утолявайте жаждата си за вдъхновение и нови идеи.

В този период ще разберете, че трябва по-често да казвате това, което мислите. Понякога това може да не изнася на някого, но нито в негова, нито във ваша полза ще бъде да градите отношения върху фалшиви „основи“. Честността винаги е по-добрата алтернатива.
Имате толкова много да предложите на света и точно сега ще осъзнаете това. Не се страхувайте да преследвате целите си – дори онези, които ви се струват „твърде“ амбициозни.
Бъдете нащрек за добри инвестиции. Доверете се на вътрешните си импулси, а по късно - остава само да се радвате на резултатите.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Този месец, неочакван спор или конфронтация на работното място ще ви даде по-голяма яснота по отношение на това, което искате за себе си като професионално развитие. Ако имате достатъчно смелост да направите големи промени, то този месец може да бъде моментът на дългоочакван успех за представителките на зодията. Нови възможности се появяват на хоризонта, а някои стари мечти също се завръщат и тъкмо сега ще могат да намерят своя израз.
3-ти и 4-ти са перфектните дни, в които можете да излезете от зоната си на комфорт. А сега се нуждаете точно от това. Някои рискови ситуации ви плашат, но всъщност е важно да разберете, че ако си давате ясна сметка и планувате всичко със здравия си разум, нищо не може да се обърка - не и за вас.
Около 15-и и 16-и странни съвпадения или напротив, важни знаци ще ви правят огромно впечатление. Случайна среща, невинно припомняне на нещо важно или отговор на въпрос, който ви „пари под лъжичката“… Вероятно това заслужава вашия размисъл.

Периодът ви кара да мислите в дългосрочен план. Предпочитате да изчаквате за много неща, а за други внимателно преценявате дали си заслужават. Мислите за инвестиции, избягвайки разхищението за ненужни неща, които за момента привличат вниманието ви, но не биха били полезни занапред. Да, сега е моментът да гледате перспективно и да обмисляте всички ваши по-сериозни действия.
Този месец вашето търпение в професионален план, ще бъде възнаградено по начин, по който заслужавате. Ще имате чувство на удовлетворение и гордост във вашите постижения.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Предстои изненада за Близнаците този месец, свързана с неочаквана романтична връзка, флирт или приключение. Много е вероятно това да се осъществи с някого, роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Април се очертава благоприятен месец за вас. Сега ще се радвате на различни новини или оферти, нов договор, или нов бизнес. Във всички отношения ситуацията за вас ще се подобри и ще ви накара да гледате оптимистично напред. Разбира се, както много пъти досега, активността ви ще бъде от решаващо значение. Да, периодът наистина изсипва върху ви цялата си благодат, но всичко това е една възможност с усиления ви труд и амбиции да постигнете много. Накрая успехът ви ще бъде напълно заслужен.
В началото на месеца (около 1-ви и 2-ри) вие сте просто блестящи! Имате отговор за всеки един въпрос и знаете какво, кога и как да кажете нещо.
Имате изключителна нужда от това да научавате нови неща. Жаждата ви за знания ще ви донесе освен удоволствие, така и плюсове в това, към което се стремите.

Личните ви проблеми и притеснения ще бъдат по-трудно споделими и разбираеми за останалите. Но това не трябва да ви отчайва. Много от нещата трябва да посрещнем сами и така е най-добре. От друга страна, самите вие ще се отзовавате на всеки в нужда, подавайки ръка за помощ. Това определено ще привлече правилните хора към вас, а именно тези, които могат да оценят най-ценните ви качества.
Около 27-и и 28-и амбициите ви могат да доведат до нещо необикновено. У вас ще се появят и съмнения, тъй като става дума за нещо голямо и значително. Но трябва да заглушите вътрешния си страх и да рискувате. Големите неща са на път щом повярвате в себе си.

РАК 22.06 – 23.07

Важни решения предстоят на представителките на зодия Рак. Каквито и действия да предприемате, гледайте да се допитвате до здравия си разум. Възможностите сами ще се разкриват пред вас, а ваша е задачата да ги грабнете. В главата си вие вече сте няколко хода напред. Но не забравяйте, че за някои ваши цели трябва повече време.
Важно, чакано семейно събитие ще бъде повод за усмивка този месец. Наслаждавайте се на моментите с близките си – те са твърде ценни, за да бъдат пропуснати.
Още първите дни на април (1-ви и 2-ри) ще ви залеят с ангажименти. Тази лавина от задачи и работа обаче ще се окаже за ваше добро. В крайна сметка, трябва просто да имате конкретен план и се надявате на най-доброто – а то е почти сигурно тъкмо сега, когато късметът ви се усмихва.

Препятствията, през които ще минете около 10-ти и 11-ти, ще помогнат за доизграждането на характера ви. Сега е моментът най-доброто у вас да излезе наяве и всичко с потенциал да „разцъфти“.
До 27-ми и 28-ми април вече ще сте преминали през много неща, но ще бъдете благодарни за всичко това. Важното послание, което месецът ви оставя е, че понякога трябва да се застъпите за това, в което вярвате, без значение каква е цената.
29-ти и 30-ти са изключително благодатни дни. Вие сте ненаситни читатели и изследователи, жадни за знания – просто сте способни да „изядете“ дадена информация. Не спирайте да преследвате този свой порив и интерес. Това ще ви донесе истинско удовлетворение и положителни резултати.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Април е успешен месец за амбициозните Лъвици – както в професионален, така и в личен план. Много от вашите отношения с хора от обкръжението ви ще се променят – дали към добро, или пък към лошо – но е сигурно, че всичко това ще бъде само и единствено във ваша полза. Не забравяйте, че понякога една загуба всъщност може да се окаже по-скоро победа.
Месецът ще ви донесе любов и много, много щастие. А какво повече му трябва на човек? Вие сте така заредени с положителна енергия, че сте готови да посрещнете всяко препятствие и перипетия с усмивка на лице. Следвайте амбициите си и ги оставете те да бъдат вашият водач.

От 1-ви и 2-ри април започвате да кроите планове за бъдещи успехи. Започвате да работите по осъществяването им веднага. И ако на останалите им се струва така, сякаш около вас всичко е спокойно и притихнало, то още в средата на месеца вие ще се „завърнете“ шумно – с вече видимо развитие.
На 17-ти и 18-ти за вас се появява изкушение, което ви вкарва в размисъл. Дали ще му се отдадете?
До 28-и, вече видели ефективността на действията си, вие ще имате съвсем ясна посока, а и вече чудесни резултати. Всички се възхищават на работливостта и желанието, с което преследвате успеха. Приемете „аплодисментите“ , но не се опиянявайте от тях. Правите го за себе си, а не за нечие одобрение.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Преди всичко, април месец за вас ще бъде период за промени: в работата, в личния живот, у дома – навсякъде! Особено големи ще бъдат вашите стъпки, свързани с дома ви или с имота, който притежавате. Възможна е смяна на местоживеенето или пък основен ремонт на текущото ви жилище.
Много емоционални събития ви очакват в личен план. Ще се очаровате, но и разочаровате от близки хора, което ще ви създаде голям дискомфорт. Това може да попречи и остави по- назад плановете ви за бъдещето, но не трябва да го позволявате. В момента целите ви са по-важни от тези отношения. В крайна сметка, ако някой не е лоялен към вас, то вие не губите нищо, откъсвайки се от него.
Около 3-ти и 4-ти имате нужда от малко почивка от работата. Вземете си отпуск, направете нещо за себе си. Прочистването на ума ви, психическата и физическата почивка са изключително важни. След това вие се връщате с готовността да покорявате върхове – с повече амбиция и ясна представа за това какво искате и какво е най-важно.

На 8-ми и 9-ти сте изключително точни и стегнати - направо към вашата основна цел. Хората около вас може да ви се струват бавни и неорганизирани, но не можете да ги вините – вашият часовник е на съвсем различна честота от този на останалата част от света.
От средата до края на месеца ще имате възможности за пътувания – а вие обожавате да пътувате! Не се колебайте, когато имате подобен шанс. Периодът благоприятства откритията, промените, любуването на красотата, приключенията и удоволствията за душата. А какво по-обогатяващо от една хубава дестинация, придружена от интересна книга?

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Представителките на зодия Везни ги очакват трудни емоционални битки. Април ще ви постави пред кръстопът – ще трябва да вземете много важни решения, да се борите за щастието си и да преминете през трудности, които до момента зорко сте заобикаляли. Ако сега успеете да преодолеете всичко това, очаква ви абсолютен катарзис – във всяко едно отношение.
Прераждащият ума и душите април подава на всеки един от нас различни шансове да променим съдбата си. Вътрешният ви глас сега е мъдър – послушайте го. Стойте близо до добрите си приятели и любими хора – по пътя нагоре те са най-добрите спътници.
Стара загуба, урок или опит от миналото сега ще се окажат във ваша полза, извличайки ви от много ситуации. Поумнели и калени, сега вие вече мислите само за просперитета си в настоящето и бъдещето. В лицето на някого, роден под знака на Лъв, Стрелец или Овен, ще срещнете подкрепа, която ще бъде важна за вас.

Още с първите два дни на месеца вие започвате промяната си отвътре-навън. Имате толкова много неща, които сте задържали до момента в себе си и сега е време да ги отприщите. Имате какво да кажете? Излейте го цялото! Потискали сте силен порив? Отдайте му се!
На 5-ти, 6-ти и 7-ми имате отговорите на всички въпроси, а обкръжението ви се допитва до вас за всевъзможни съвети. Сега излъчвате такава хубава енергия, че всеки иска да бъде „заразен“ от нея.
В средата на месеца искате да разгадаете мистерия, появила се в живота ви, която не ви дава мира. В периода около 22-ри и 24-ти кроите големи планове. Бъдете търпеливи и не бързайте – оставете си време за корекции и всичко необходимо, което може да изникне. Все пак, вие не сте от хората, които правят нещата в последния момент – или поне в този период това не е вашият подход…

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Този месец жените Скорпион могат да очакват важно съобщение или общи действия с един млад мъж. Разбира се, това може да е син, брат или друг млад мъж от семейството, но също така е възможно да бъде някой, с когото имате общи професионални интереси. А тъкмо сега преследването на интересите ви е главното вълнение, напиращо у вас. Ако до момента сте оставяли някои неща за по-късно и сте изчаквали подходящия момент, то сега със сигурност знаете, че той е дошъл и няма какво повече да чакате.
Ще имате и много поводи за радост в личен план, свързани с пътувания, приключения и важни събития, свързани с някой близък.
Любовни тръпки ще изпълват сърцето ви, а вие сте готови да им се отдадете…
Около 3-ти и 4-ти сякаш имате повече от една самоличност – справяте се с всяка една ситуация, в която сте поставени, казвайки правилните неща и извършвайки правилните действия – да, вие сте такива, каквито изисква ситуацията да бъдете и това в никакъв случай не е нещо лошо, защото вие имате нещо наум и не правите нищо случайно.

В средата на месеца сте настроени за купон. Имате нужда от спонтанност и малко „лудост“, а всички около вас ви се струват така тихи… Грабнете за ръка най-щурите си приятелки и се забавлявайте.
От 12-ти до 14-ти от вас блика сила и енергия – никой не може да устои на магнетичния ви чар.
До самия край на месеца ще се стремите да постигнете колкото се може повече неща, които сте си наумили. Най-важното за периода е да се наслаждавате на всички хубави неща, които сте подминавали, заслепени от сивото ежедневие. Животът е толкова, толкова хубав!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Предстои ви месец, в който можете да подредите различни финансови отношения, договори и споразумения във ваша полза. Важни събития, силни емоции и преживявания ви очакват в априлските дни. Определено късметът ще бъде на ваша страна, а вие ще сте достатъчно разумни, за да не го пропилеете напразно.
Една от силните страни на периода е способността за решаване на проблеми от всякакво естество. Неприятности могат да дойдат единствено и само от нереалистични очаквания, които ви карат да искате всичко да се случва на мига. Да, възможностите ви сега не са малки, но не е добре нито да бързате, нито да „правите директни скокове“ към успеха, който искате да постигнете. Повярвайте – „пътуването“ натам е важно и поучително.

Хармония ще цари в дома ви. Използвайте тази обстановка, за да си почивате от работните дела. Понякога човек не успява да си отдъхне дори у дома, защото там го очакват други грижи. Затова – не се колебайте да „берете“ от плодовете на този месец.
Ще имате важен разговор с човек от вашата приятелска среда. На път сте да направите промяна в живота си, в която този човек ще има съдбовно участие.
Около 4-ти и 5-ти се пуснете по течението и се оставете там – не позволявайте на негативната енергия около вас да ви пречи и натоварва.
Много детайли ще бъдат разгледани около 10-ти и 11-ти, за което вие сте най-подходящи, така че очаквайте работата да дойде сама в скута ви. Всичко това ще бъде само във ваш плюс.
Не сте самотни на 15-ти и 16-ти, защото независимо дали приятелите ви са близо, или далеч, всички те по свой начин, са там за вас, ако и когато имате нужда от тях.
Имате достатъчно енергия и амбиция да се справите с дългия списък от задачи, които ще благоприятстват положението ви. Залавяйте се!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Нови познанства и важни контакти ще създадете през този месец и те ще изиграят съществена роля в живота. Благодарение на тези нови хора в обкръжението ви, вие ще започнете да обмисляте сериозна промяна в живота си. Освен новите отношения, ще се радвате и на старите – месецът ще бъде запомнен с приятни събития, свързани с близки и приятели.
Представителките на зодията определено има на какво да се радват през този период – възможности за пътувания и приключения се отварят широко за вас. Имате нужда да откривате нови хоризонти и именно сега е моментът да го направите.
Възползвайте се от благоприятното време да се погрижите и помислите за себе си. Направете си подарък или си позволете просто малко повече време, прекарано в правене на любими занимания. Няма нищо по-ценно от тези моменти!

Разбира се, макар благодатта на месеца, винаги е възможно да срещнете трудности, а това е по-вероятно да се случи на работното място. Вие сте в състояние да се справите с всеки проблем блестящо – най-добрите решения сега са тъкмо във вашата глава. Именно затова още в началото на месеца – 1-ви и 2-ри – каквото и да правят другите около вас, това няма да удовлетворява критерия ви. Затова по-добре го свършете сами!
До средата на месеца (13-ти, 14-ти и 15-ти) ще научите, че трябва по-често да се доверявате именно на себе си, а не да разчитате на някого другиго.
Опитайте се да гледате на някои неща малко по-различно. Около 20-ти ще трябва да решите някои неща в дадени отношения (любовни или приятелски). Научете се да давате шанс на важните хора около вас да ви обяснят, преди да ги съдите.
Всяка промяна през април ще бъде само за най-доброто, което можете да очаквате.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

През този месец за вас настъпва важен период – период на разкриване. Ще трябва да разкриете себе си напълно пред някого, както и той да го направи пред вас. Трябва да се разкриете и пред самите себе си, за да бъдете напълно наясно с това какво искате – в личен и професионален план.
И понеже новото начало граничи с край – вие ще приключите с даден ангажимент, който досега е бил ключов в живота ви, което пък ще ви даде силен старт занапред.
Интересна и може би дълго планирана от вас екскурзия най-после ще може да се състои. Други от вас ще имат чакани гости, свързани с празник и специални емоции.
Опитвайте нови неща – независимо дали става въпрос за нещо истински екстремно, или просто да опитате нова храна. Сега промените са благоприятни.

Разочаровани сте от ограниченията, поставени пред вас на 17-ти, 18-ти, 19-ти, а така ви се иска да живеете по собствените си правила. Вземете нещата в свои ръце!
Към края на месеца някой близък ще има нужда от вашето изслушване и разбиране. Това ще бъде много важно за него, така че не го подминавайте като нещо маловажно.

РИБИ 20.02 – 20.03

Април вещае посещение или среща, свързани с разрешаване на проблем или недоразумение. Като цяло, голяма част от общуването ви с определени хора през този месец, ще бъде с цел да се сложи край на неприятности и проблеми, които са ви преследвали досега.
Любовта ще „кацне“ на рамото ви чрез нов познат или при необичайни обстоятелства. Обвързаните от вас пък могат да очакват спонтанни действия от страна на партньора си.
Радостна новина ще стигне до ушите ви, което ще ви кара да се усмихвате през повечето време. Фокусирайте се по-скоро към тези положителни неща, отколкото към отрицателните.

На 1-ви и 2-ри на работното място се иска от вас да бъдете търпеливи и спокойни – това е най-умният ход за вас в момента. Около 14-ти ще получите силен прилив на енергия и желание да рискувате. Направете го! Сега гледате с абсолютна яснота на нещата пред вас и не можете да сбъркате. А и грешките сами по себе си също са ценен урок!
Най-важното послание за периода е да не губите вяра в хората. Независимо колко неприятни или лицемерни персони срещате всеки ден, недейте да затваряте очи да невероятните такива. Предразсъдъците никога не са били нещо хубаво. Така че, ако някой ви направи хубав комплимент, заради магнетичната енергия, която струи от вас, не се съмнявайте, че този човек е искрен.

More from View Sofia

More